Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. У понеділок розпочнуть сезон команди групи А

Минулого четверга матчем «Лідер» – «Lex-VSK» було відкрито новий літній сезон змагань під егідою Асоціації футзалу Сумщини. Вже з понеділка наш чемпіонат почне набирати обертів. Впродовж тижня у боротьбу поступово увімкнуться представники усіх чотирьох груп. До речі, з повним календарем першого етапу чемпіонату можна ознайомитися за посиланням.

У понеділок боротьбу за путівки до Вищої ліги другого етапу чемпіонату розпочнуть команди групи А. «Сервіс Люкс» випробує на міцність дебютанта наших змагань – команду «Факел», а «Сумиобленерго» зустрінеться з «Прокуратурою». Одразу ж зазначимо, що, у зв’язку з тим, що цього дня о 19:00 відбудеться матч Євро-2020 Україна – Австрія, було вирішено розпочати обидві гри о 17:30. Це було зроблено для зручності представників команд та арбітрів, адже усі, напевно, мають бажання переглянути трансляцію цієї гри та повболівати за нашу національну збірну. Отже сподіваємося, що жодних зауважень з цього приводу ні в кого не виникне.

Тепер кілька слів безпосередньо про матчі. Звісно ж, очікувати якихось ґрунтовних анонсів та прогнозів від нас прямо зараз не варто. Гадаємо, ви чудово розумієте, що для того, щоб оцінка співвідношення сил суперників була хоча б більш-менш реалістичною (саме реалістичною, а не об’єктивною, бо кожен спостерігач має свій суб’єктивний погляд на події, і завжди знайдеться той, хто не погодиться з думкою автора) потрібно, щоб команди зіграли хоча б по одній грі. Суто теоретично, фаворитами цієї підгрупи виглядають старі добрі друзі/суперники – «перевізники» та «енергетики». Саме вони, насамперед,мають ставити перед собою задачу виходу до Вищої ліги. Ну а наскільки такі очікування справдяться, побачимо вже зовсім скоро. На такій короткій турнірній дистанції дуже часто трапляються доволі неочікувані результати. Тим паче, літній сезон має свою особливу специфіку.

21 червня 2021 року /понеділок/ ФЦ «Барса»
17:30 «Сервіс Люкс» – «Факел»
17:30 «Сумиобленерго» – «Прокуратура»

Коментарі закриті.