Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС стартував з переконливої перемоги “Lex VSK”

Відкриття Літнього чемпіонату АФС відбулось зустріччю команд групи “С”. Фаворит групи Lex VSK номінально гостював у тріумфатора Другої ліги Зимового чемпіонату АФС – Лідера. До цього турніру підопічні Шепеля підійшли досить підготовлено, провівши досить вдало трансферну кампанію. Також підсилення відбулось і в Лідера, до колективу приєднались кілька потужних гравців.
Початок гри виявився досить стрімким, хоч і сухим. На позиційні атаки Лексу Лідер відповідав разючими контрами у виконанні кращого бомбардира колективу Каріма. До 10-ї хвилини командам вдавалось тримати свої ворота на замку, але святкувати перший гол все ж вдалось гравцям Lex VSK. Після пропущеного голу картина гри не змінилась і наступне взяття воріт довилось чекати ще майже 10 хвилин. А ось після цього Лідер почав потроху здавати позиції, а підопічні Шепеля навпаки, вдало використовували помилки опонентів. До перерви номінальні гості ще двічі святкували взяття воріт.

На початку другої половини зустрічі гравці Лідера все ж скоротили відставання, але після цього футболістам 6 разів довелось розпочинати з центра поля, левову частку м’ячів із яких було пропущено при помилках розіграшу “п’ятого”. Тож підсумковий рахунок засвідчив перемогу Lex VSK який вже зголоднів до трофеїв турнірів під егідою АФС.

“Лідер” – “Lex VSK” 1:10 (0:4)
Голи:
Батайнех К. (26) – Танчик (10,25,34,50), Сайко Є. (19,31,43), Параконний (20,44,45)

Коментарі закриті.