Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Результати заключних ігор в групі В

У вівторок, 6 липня, група В завершила перший етап змагань. «Технологія» обігрує «Гранум» , а в битві за перші набрані очки «Слобожанщина» в драматичному поєдинку перемагає «Елітбуд».

«Технологія» – «Гранум» 4:1 (0:0)
Голи:
Голибін (27), Петраков (30,44), Велієв (39) – Бугай (27)
Попередження: Береговий (50) – Прототопов (15)
Вилучення: Бокач (46) – «Гранум»

Як ми вже й писали в анонсі, ці команди вирішили свої завдання ще в перших двох турах, тому цю гру вони вже могли розглядати як підготовку до вищої ліги. 17:30 – команди виходять на майданчик, і ворота команди «Гранум» захищає польовий гравець Краснянський, здавалося б проблем в технологів не повинно виникнути, але то м’яч не хотів «лізти» в ворота то чудова гра Краснянського, і натомість перший тайм без голів. Варто відзначити, що в Гуменюка також була робота, оскільки «Гранум» раз по раз втікав в контратаки. Початок другого тайму більш порадував глядачів, на 27 хвилині команди обмінялися голами. Далі, як здалося на перший погляд «Технологія» почала по справжньому включатися, і гол Петракова на 30, а згодом Велієва на 39 виводять технологів вперед. Ну а 4 гол технологів став справжньою окрасою матчу, ефектна комбінація в виконанні Мороза – Велієва – Петракова , закінчилася розстрілом воріт Краснянського в виконані останнього. Матч підходив до завершення, і за 4 хвилини до кінця один з лідерів «Гранума» Бокач отримує безглузду червону картку і не зможе допомогти команді в дуже важливому першому матчі Вищої ліги. Тож «Технологія», як і «Сервіс Люкс» набирає 9 пунктів і виходить до вищої ліги в якості одного з головних фаворитів. «Гранум», показавши непоганий фут зал, йде до вищої ліги, де спробує нав’язати боротьбу головним фаворитам.

«Елітбуд» – «Слобожанщина» 4:5 (2:2)
Голи:
Ткаченко (6,11,50), Єременко (32) – Антипенко (3), Якубець (12), Говорун (41, 47), Коновал (45)

Після гри лідерів на майданчик ФЦ «Барса» вийшли команди, що ще не набирали залікових пунктів в цьому чемпіонаті. Тому обидві команди хотіли перервати свої невдалі серії, і в хорошому настрої розпочати матчі вже першої ліги. «Елітбуд» підходив до матчу в якості фаворита, але Антипенко був не згоден з цим і відкрив рахунок вже на 3 хвилині. Далі Сергій Ткаченко показує майстер-клас, і з інтервалом в 5 хвилин виводить свою команду вперед, але ненадовго, наступної ж хвилини Якубець зрівнює і фіксує кінцевий результат першого тайму, 2:2. Другий тайм «Слобожанщина» свідомо віддає ініціативу супернику, який цим користується і Єременко філігранним ударом, виводить знову свою команду вперед. Здавалося фаворит гри доведе справу до перемоги, але прикра помилка голкіпера, а потім й непотрібна обрізка гравців «Елітбуда» виводять слобожанівців вперед. «Елітбуд» йде грати 5 польового, але отримують м’яч в порожні ворота, і за декілька секунд до фінального свистка Ткаченко робить хет-трик, який не допоміг його команді набрати перші бали. Тож в грі, що не мала турнірного значення « Слобожанщина» перемагає і йде готуватися до матчів першої ліги. Ну а «Елітбуд», який завершив перший етап змагань з нулем набраних пунктів, здається, буде вже їх набирати в першій лізі.

Коментарі закриті.