Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Результати заключних ігор у групі А

«Сервіс люкс» невимушено здобуває чергову перемогу, «Прокуратура» гасить «Факел» на останніх секундах матчу. В понеділок 5 липня, у групі А були зіграні матчі останнього тура першого етапу літнього чемпіонату.

«Сервіс люкс» – «Сумиобленерго» 3:1 (0:1)
Голи:
Шевкунов (31), Расторгуєв (44), Новіков (50) – Шубенко (18)

В 17:30 під зливу на майданчик вийшли лідери групи, «Сервіс Люкс» та «Сумиобленерго» (відразу відзначимо, що дощ не став на заваді продемонструвати командам змістовний футзал). І вже з перших хвилин команди почали створювати моменти біля воріт Сітнера та Нюкала. Гол був лише справою часу, і першими його під кінець тайму забили «енергетики», який і закінчився з рахунком 0:1. В другому таймі «перевізники» додають в швидкості, і активні протягом всього матчу Шевкунов та Расторгуєв виводять «Сервіс люкс» вперед. Фінальну крапку в матчі поставив Новіков забивши в порожні ворота. Тож 3:1 «Сервіс люкс» здобуває перемогу, і десь прогнозовано виграє групу А з максимальним показником.

«Прокуратура» – «Факел» 3:2 (2:1)
Голи:
Дронов (3), Бондаренко Сергій (16), Багрій(50) – Рогоза (14), Черних (43)
Попередження: Страшок (22), Шепель (31), Щебедько (46) – Бондаренко Вадим (22,24), Лушпа (48)
Вилучення: Бондаренко Вадим (24)

В 18:30 нас вже очікувала битва аутсайдерів групи за перші набрані пункти. І забігаючи наперед скажемо, що вона вдалася: 6 жовтих карток, вилучення, гра з 5 польовим, переможний гол на останніх секундах матчу – все це було в цьому поєдинку. Почнемо с початку, а він виявився несподіваний, прокурори відразу підключають голкіпера до своїх атак , і вже на 3 хвилині відкривають рахунок, далі починається боротьба, в якій команді обмінялися голами. Під кінець першого тайму гравець «Факела» отримує дві жовті картки за декілька хвилин, залишаючи свою команду в меншості на другий тайм. В другому таймі «Факел» вистоявши в меншості починає створювати моменти, і на 43 хвилині Черних Олександр зрівнює рахунок. Але «Прокурори» продовжують підключати голкіпера до атак, і за декілька секунд до сирени це приносить результат. 3:2 перемога «Прокуратури» яка повинна додати цій команді впевненості вже у матчах першої ліги. Ну а «Факелу» який не спромігся набрати балів в групі А, не варто вішати носа, попереду найважливіші матчі.

Коментарі закриті.