Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Результати другого туру Суперліги

У спекотний вечір понеділка відбулися матчі другого туру Суперліги, в яких «Технологія» мінімально переграла «Сервіс Люкс», а «Lex VSK» не залишив шансів «Грануму».

«Сервіс Люкс» – «Технологія» 0:1 (0:0)
Голи:
Літній (43)
Попередження: Таранченко (45) – Мороз (45)
Вилучення: Сітнер (49) – «Сервіс Люкс»

Першими на майданчик футбольного центра «Барса» вийшли претенденти на чемпіонство – «Сервіс Люкс» та «Технологія». Перші у випадку перемоги, вже сьогодні могли стати чемпіонами найсильнішого дивізіону літнього чемпіонату. Але зробити це було дуже складно, тим паче, що сьогодні була відсутня головна зброя «перевізників» Сергій Бабинін, а покликані на підсилення гри Пімоненко та Колесник, відверто кажучи, не вразили. Тож розуміючи вагу цієї гри, команди розпочали її. А розпочали аж занадто обережно, перші по справжньому небезпечні моменти виникли на 10 хвилині першого тайму, Шевкунов метрів з 12 пробив в стійку, «технологи» відповіли небезпечним пострілом від Голибіна поруч зі стійкою. Далі знову гра нервів без особливих моментів. Тож провівши рівний перший тайм команди пішли на перерву. Початок другої половини гри не сильно відрізнявся від першої, ну можливо «Технологія» виглядала більш активною. Та знову перші небезпечні моменти виникли після 10 зіграних хвилин. Той самий Шевкунов небезпечно пробив мимо воріт, а гості відповіли вже ударом від Велієва, а на 38 хвилині і зовсім втратили 100 відсоткову можливість вийти вперед, Петраков покотив на Мисловського, якому залишалось пробити Сітнера, але один з кращих голкіперів цього чемпіонату врятував свою команду. Та через дві хвилини уже і він був безсилий, коли Мисловський виступив в ролі асистента, а Літній нарешті відкрив рахунок в цій грі. Наступної ж атаки Таранченко зобов’язаний був зрівнювати рахунок, але з шести метрів пробив повз ворота. «Перевізники» вирішують піти з 5 польовим, але скоріше могли пропустити ніж забити, а наприкінці гри Сітнер зіграв руками за межами штрафного майданчика, чим завадив Сороці вийти на порожні ворота, за що отримав заслужену червону картку, залишивши свою команду в меншості догравати гру. «Технологія», проконтролювавши м’яч в більшості довела гру до перемоги. Завдяки чому доля чемпіона вирішиться в останньому турі.

«Гранум» – «Lex VSK» 1:11 (0:4)
Голи:
Прототопов (43) – Бурдюг (8,18,34,49), Завгородній (16), Торба (24,50), Параконний (26,48), Яценко (32), Пархоменко (43)

В 18:30 на третьому полі футбольного центру «Барса» відбувалася друга гра Суперліги, в якій розлючений від поразки в першому турі «Lex VSK» ну просто не залишив шансів «Грануму» вигравши гру з різницею в ДЕСЯТЬ голів. Розпочавши гру дуже активно, підопічні Валерія Шепеля могли забивати вже на перших хвилинах гри. Але голкіпер «Грануму» був на висоті, та лише до 8 хвилини, коли Бурдюг прийнявши м’яча в штрафному майданчику господарів не розвернувся і не прошив його. Далі два класні удари від Завгороднього та Бурдюга із-за меж штрафного майданчика, і 3:0! Чи намагався якось відповісти «Гранум»? Звісно намагався, і створив не один момент для взяття воріт суперника, який потрібно було реалізовувати, але підводила то влучність, то остання передача. Десь це вибило команду Даценка з колії, і далі на полі ми побачили лише одну команду. Яка в першому таймі забила свій четвертий м’яч. А в другому ще сім, попрактикувавши при цьому гру з 5 польовим, яка сьогодні гостям вдалася, забивши на 32,34 і 49 три «гола – близнюка», у всіх трьох випадках команда доводила м’яча до Ханюкова, який викочував його на порожні ворота для своїх партнерів. «Гранум» спромігся лише на гол престижу, Завгородній загрався при 5 польовому, чим скористався Прототопов, відібравши м’яча і покотивши його в порожні ворота «Лекса». Тож впевнена перемога «прокурорів» з хорошою різницею голів, яка при певних обставинах може зіграти дуже важливу роль.

Коментарі закриті.