Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. “Локомотив” здобуває другу перемогу поспіль!

У вівторок, 10 серпня, відбулася лише одна гра літнього чемпіонату. В другій лізі «Локомотив» зустрічався з «Прокуратурою».

«Локомотив» – «Прокуратура» 4:1 (0:1)
Голи:
Зімін (35), Шевченко (37), Пустовойтов (39), Донець (50) – Багрій (10)
Попередження: Гладчишин (15), Мостовий (47) – «Прокуратура»
Вилучення: Гладчишин (48, повторне попередження) – «Прокуратура»

О 18:30 на майданчику футбольного центру «Барса» друголігові «Локомотив» та «Прокуратура» взялися виясняти хто з них сильніший. Перші підходили до протистояння в дуже хорошому настрої після стартової перемоги над «Факелом», а для «Прокуратури» це був лише перший матч в фінальному етапі, тому звісно, що команда хотіла розпочати його з перемоги.
Тож з однаковим настроєм на перемогу команди розпочали гру. Перший тайм пройшов під напругою. В якому вдалося забити лише один м’яч. І забила його «Прокуратура». Ярослав Багрій відзначився влучним ударом. Закінчивши перший тайм з рахунком 0:1, на другий команда з Ворожби вийшла з зовсім іншим настроєм. І повністю перевернула гру. Провівши ударну п’ятихвилинку хлопці забили тричі! Чим шокували суперника, в якого сил щоб відігратися не знайшлося. А на останній хвилині Донець і зовсім поставив жирну крапку в цьому матчі забивши четвертий гол своєї команди. Тож друга перемога поспіль з однаковим рахунком 4:1 робить Ворожбян головним фаворитом другої ліги.

Коментарі закриті.