Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Другий етап. Результати матчів четверга

В четвер, 15 липня, на полях ФЦ «Барса» відбулися три матчі літнього чемпіонату АФС. В принциповому протистоянні «Динамо» мінімально перемагає «Сумиобленерго», «NK-Group» в гольовій перестрілці перемагає «Локомотив», а «Елітбуд» громить «Прокуратуру».

«Динамо» – «Сумиобленерго» 1:0 (0:0)
Голи:
Турченко (40)
Попередження: Шумило (13) – «Динамо»

В 18:30 на 3 полі ФЦ «Барса» нас очікувала «Класика» Сумського футзала, в вигляді матчу «Динамо» – «Сумиобленерго». Як і попередній матч «енергетиків» цей також розпочався зі зливою, яка можливо внесла свої корективи в цю гру. Обидві команди розуміли ціну помилки, і грали дуже обережно, загалом ця гра пройшла в одному ключі, підопічні Хабовця грали першим номером, постійно накриваючи «динамівців» біля їх воріт, а «Динамо» шукало свій шанс за допомогою довгих передач та стандартів. По справжньому гольові моменти виникали дуже рідко, так були удари з дальніх дистанцій від «енергетиків», але рідко коли вони несли справжню загрозу. Команди, напевне розуміли, що дуже важливо забити першими, і на 5 хв. другого тайму таку нагоду мав гравець гостей Колісніченко, але пробив поруч зі стійкою, а над досвідчене «Динамо» зі свого моменту вичавило максимум, і Турченко з передачі Тетявкіна на 40 хвилині, виводить свою команду вперед. Після цього гості мали дві класні нагоди щоб зрівняти, але той же Колісніченко з гострого кута не влучив у ворота, а потужний удар від Смолінського прийняла на себе хрестовина воріт номінальних господарів. Також хотілося б відмітити, що команди які привчили нас до своєї гри з 5 польовим, сьогодні від цієї ідеї відмовилися, за виключенням останніх трьох хвилин матчу, коли «Сумиобленерго» пішло рятувати гру, але користі це не принесло. Тож в цілком нічийній грі перемагає «Динамо», і робить непоганий крок для виходу далі.

«NK-Group» – «Локомотив» 8:7 (3:4)
Голи:
Воропай (9,40), Журавлев (11), Шатерний (18,41,46), Биченко (28,37) – Зімін (2,25), Пустовойтов (4), Корецький (25), Донець (30), Шапошніков (38), Бехта (39)

Перша гра цього вечора в першій лізі подарувала нам неймовірні емоції. Команди вийшли на поле і таке враження, що забули що таке захист. Не встигла гра розпочатися, як «Локомотив» забиває уже два м’яча, і продовжує йти вперед, але номінальні гості ніби і не помітивши пропущених м’ячів, продовжують грати в свій футзал, і за 10 ігрових хвилин забивають тричі! Здавалося ось і все, фаворит зустрічі дотисне свого суперника, та побачили ми не четвертий гол «краснопільців», а два голи на останній хвилині в виконанні «залізничників». Другий тайм розпочався на тій же ноті, що і перший, команди влаштовують справжнє шоу, забиваючи по черзі. І на 39 хвилині в цій перестрілці знову перевага гостей в 2 голи. Можливо тут потрібно було «Локомотиву» закритися на своїй половині, та не в сьогоднішньому матчі вирішили хлопці, за що і поплатилися. Гол Воропая, а згодом дубль Шатерного фіксують кінцевий результат 8:7! Тож важлива перемога «NK-Group», а «Локомотив» дійсно шкода, адже хлопці втратили перемогу, яка була вже майже в кишені.

«Прокуратура» – «Елітбуд» 0:8 (0:3)
Голи:
Єременко (5,7,31,36), Щербина (17), Брижик (32), Робец (46), Сіленко (49)

Після гольової феєрії в попередньому матчі цієї групи, на поле вийшли «Прокуратура» та «Елітбуд» і на відміну від того матчу, тут на полі ми побачили лише одну команду «Елітбуд». Проваливши першу частину чемпіонату, тут «будівельники» показали себе у всій красі. Вісім забитих м’ячів (хоча могло бути набагато більше), непогана гра в обороні, і як результат впевнена перемога. Якщо говорити по грі, то напевне це той випадок, коли рахунок говорить сам за себе. Номінальні гості виглядали переконливіше в усіх компонентах гри, хоча варто сказати, що на один або навіть два забитих м’яча «прокурори» заслуговували, але навряд чи вони їм допомогли. Вже в першому таймі вони отримують три сухих м’яча, а в другому ще п’ять! Як підсумок 8:0 на користь «будівельників». Отже, схоже що «Елітбуд» починає по справжньому включатися в боротьбу за найвищі місця. А «Прокуратура» продовжує дивувати, то хорошою грою, то провальною.

Коментарі закриті.