Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Другий етап. Результати ігор вівторка

У вівторок, 20 липня, на полях ФЦ «Барса» відбулося три гри. У групі А першої ліги «Спартак» на останніх секундах врятував матч з «Факелом», а «Лідер», знову забивши багато, не залишив шансів «Олександрії». А в єдиному матчі групи В «Локомотив» поступився «Прокуратурі»

«Спартак» – «Факел» 4:4 (1:3)
Голи:
Гранько (20), Тихоненко (48,50), Павлюк (50) – Аушев (8), Бондаренко (10,41), Коротенко (19)
Попередження: Аушев (8) – «Факел»

Відкривали сьогоднішній ігровий день літнього чемпіонату «Спартак» та «Факел». «Спартак», як завжди озброївшись армією вболівальників підходив до цього протистояння в якості фаворита, але цей статус підтвердити не вдалося. Зате знову вдалося подарувати неймовірні емоції всім вболівальникам футзалу. Як і у вчорашньому матчі знову 4:4, і знову неймовірна розв’язка в кінці гри. Але все по порядку. Розпочали гру команди десь навіть обережно, але провівши декілька «розвідок» почали створювати моменти. І якщо номінальні господарі своїми не скористалися, то «Факел» показав в першому таймі майже стовідсоткову реалізацію, 0:3 на 20 хвилину – ну дуже несподіваний результат і вагома заявка на перемогу. Але на 20 хвилині якимось незрозумілим чином Чугай та Гранько вийшли два в нуль і дещо скоротили відставання. Погравши 10 хвилин другого тайму 4 на 4, Павлюк і компанія вирішили, що потрібно щось міняти, та очікувано пішли грати с 5 польовим. Але не сказати, що це дуже сильно змінило гру, так тримали м’яч, так була напруга, але по справжньому гольових моментів було обмаль. А «Факел» зачепившись за м’яч в чужому штрафному на 41 хвилині збільшує свою перевагу до трьох м’ячів. Проте, це був би не «Спартак» якби гра так і закінчилась. Вболівальники продовжили гнати свою команду вперед, як виявилось не даремно, гра з 5 польовим, яка не працювала майже увесь другий тайм, показала себе у всій красі на останніх хвилинах. Спочатку на 48 Тихоненко за допомогою рикошету робить рахунок 2:4, далі за 20 секунд до кінця 3:4, а разом з фінальним свистком Павлюк робить 4:4! Ну просто фантастика!

«Олександрія» – «Лідер» 5:9 (1:4)
Голи:
Герко (8), Нагорний (29,32), Гльоза (46,50) – Руденко (3,43), Грязнов (15,16), Соколенко (17), Ільченко (29,46), Ігнатенко (34), Батайнех (41)

В 18:30 на 3 поле ФЦ «Барса» вийшли «Олександрійці» в обмеженому складі, та фаворит групи А «Лідер». Команди не стали відкладати забиті м’ячі на потім, і відразу взялися за справу, спочатку Руденко прийнявши м’яч на «стовпа» розвернувся і забив, потім Герко піймавши Петухова на підключенні до гри п’ятим польовим зрівнює рахунок. Відверто кажучи, «Олександрія» хоч і прийшла на гру з п’ятьма гравцями, але виглядала дуже непогано, але ну просто провальна гра в обороні з 15 по 17 хвилину, і непогана гра номінальних господарів перетворилася в 1:4 на користь «Лідера». Питання про переможця вже було знято, далі команди показали видовищний футзал з купою гольових моментів, забивши ще 9 голів на двох. В підсумку 9:5 на користь «Лідера», який підтвердив статус фаворита в цьому матчі, і майже гарантував собі вихід далі.

«Локомотив» – «Прокуратура» 4:5 (3:2)
Голи:
Корецький (2,21,28), Зімін (24) – Дубровний (11), Багрій (19), Огороднійчук (32), Страшок (43,47)
Попередження: Корецький (12), Шевченко (35) – Шепель (12), Дубровний (24)
Вилучення: Корецький (49) – друге попередження.

В 18:30 нас очікувала гра аутсайдерів першої ліги групи В, між «Локомотивом» та «Прокуратурою». «Ворожбяни» знову видали неймовірний матч, з непередбачуваною розв’язкою , і на жаль для них знову програли в один м’яч. Хоча початок гри розпочався з швидкого голу в виконанні Корецького, але не скориставшись своїми моментами, щоб подвоїти свою перевагу, хлопці на 11 хвилині пропустили. Далі ми побачили справжню чоловічу боротьбу, яку не хотіла програвати жодна із команд. В цій боротьбі Багрій знайшов свій момент і вже вивів свою команди вперед, проте «Локомотив» привчивши нас до «гойдалок» ще в першому таймі забиває двічі, і виграє його з рахунком 3:2. Початок другого тайму і Корецький робить «хет–трик», збільшуючи перевагу своєї команди до двох м’ячів. Проте знову хлопцям із Ворожби не вистачає концентрації, а можливо й досвіду, і вони транжирять свої моменти щоб закрити цю гру, а «Прокуратурі» можна сказати просто – браво! Підопічні Шепеля не здалися, перетерпіли, і просто вирвали цю перемогу, і «хет–трик» Корецького відійшов на другий план, головною фігурою гри став Страшок, який спочатку зрівняв, а потім і приніс перемогу своїй команді. Тож в неймовірній грі 5:4 на користь «Прокурорів».

Коментарі закриті.