Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Другий етап. Результати ігор понеділка

В понеділок, 19 липня, на полях ФЦ «Барса» відбулося чотири гри. В вищій лізі, в групі А «Технологія» продовжила свою переможну серію обігравши «CompService», а «Сервіс Люкс» не залишив шансів «Peroff». В перенесеному матчі групи В «Lex VSK-СумБуд» впевнено переграв «Гранум». А в першій лізі гра між «Спартаком» та «Слобожанщиною» завершилася видовищною нічиєю.

«Технологія» – «CompService» 5:2 (1:1)
Голи:
Сорока (26,34), Мисловський (29), Петраков (50) – Маценко (11а/г, 23,50)
Відкривали ігровий день команди, які в останні роки, ну дуже часто зустрічаються, «CompService» та «Технологія», як ми вже й писали, в зимовому чемпіонаті, підопічні Тюріна двічі обіграли «Технологів», але на цей літній чемпіонат «Технологія» підсилившись топ – виконавцями, впринципі доволі впевнено обіграла «КомпСервіс». Старт поєдинку напевне був очікуваний, гості, як і в минулих матчах з фаворитами, відали ініціативу, і очікували свій шанс на контратаках. Цікавим моментом стало, що провівши в ролі тренера попередні матчі Мисловський, сьогодні провів матч в якості гравця, а Тюрін навпаки в ролі тренера, жодного разу не вийшовши на майданчик. Стартова четвірка «Технологів» – Мисловський, Сорока, Велієв, Петраков постійно доставляла проблеми «Комп Сервісу», саме вона і забила всі 5 голів своєї команди. Але в першому таймі забивали лише гравці гостей, а саме Маценко, спочатку зрізавши м’яч в свої ворота, а наприкінці тайму виправився за свою помилку, зрівнявши рахунок. Другий тайм розпочався з дуже швидкого голу в виконанні господарів, а на 29 хвилині Мисловський зробив перевагу своєї команди комфортною, і таку перевагу топ-команди доводять до перемог, що і зробила «Технологія». Тож 5:2 «Технологи» продовжують свою серію із перемог, і офрмлюють вихід в Суперлігу, а вихід «КомпСервіса» далі тепер залежить не тільки від них.

«Peroff» – «Сервіс Люкс» 3:13 (1:4)
Голи:
Пасько (9), Палета (45), Фесюн (50) – Расторгуев (1,30,36,44,48), Грищенко (2,35,37), Таранченко (3,25,32,40), Козаченко (28)

Після гри «Технології» та «CompService» на майданчик ФЦ «Барса» вийшли суперники цих команд по групі А, «Peroff» та «Сервіс Люкс», і останні не залишили «Peroff» жодних шансів, все ж таки поки, що це команди з різних вагових категорій. Номінальні гості взялися за справу з перших же хвилин забивши гол на кожній з перших трьох хвили, далі в видовищній грі команди відзначилися ще по одному разу, закінчивши перший тайм з рахунком 1:4. А в другому таке враження,що у підопічних Волченка закінчилися сили, «Сервіс Люкс» робив все що хотів, м’ячі залітали один за одним, більше всього старалися Расторгуев та Таранченко, які забили на двох 9 голів. Тож підопічні Паська цією перемогою роблять непогану заявку на вихід до Суперліги, а «Peroff» очікує ще одна непроста гра проти «КомпСервіса», який буде намагатися перемогти з хорошою різницею.

«Lex VSK-СумБуд» – «Гранум» 9:3 (3:0)
Голи:
Параконний (7,26,40), Бурдюг (13,21,32), Носок (38,39) – Бугай (30), Сліпець (39), Даценко (40а/г), Іващенко (45)

В перенесеному матчі групи В «Lex VSK» впевнено переміг «Гранум», який прийшов на цю гру з 5 гравцями. Навіть в оптимальному складі «Грануму» було б важко протистояти такому «Лексу», а коли хлопці з’явилися на гру в п’ятьох, то напевне переможець цього матчу був очевидний. Підопічні Шепеля зрозуміло, що грали першим номером, створюючи момент за моментом, які перейшли в голи, Параконний та двічі Бурдюг забили в першому таймі, який і закінчився з рахунком 3:0,в другому зрозуміло, що підопічним Даценка було важче, і «Прокурори» відзначилися ще 6 разів, проте варто віддати належне “Грануму», який протягом всього матчу не опускав руки, і намагався відповідати своїми моментами, які безсумнівно були, про що свідчить 3 голи у їх виконанні. Тож «Lex VSK-СумБуд» робить те що від нього і очікувалося, а для «Гранума» нічого страшного не трапилося, дві найважливіші гри з прямими конкурентами за вихід до Суперліги ще попереду.

«Спартак» – «Слобожанщина» 4:4 (1:3)
Голи:
Левченко (8), Тихоненко (36,36), Павлюк (40 – з дабл-пенальті) – Якубець (7,20), Антипенко (18), Малюченко (48)
Павлюк (41,43) – не реалізований дабл – пенальті

В єдиному сьогоднішньому матчі першої ліги «Спартак» та «Слобожанщина» поділили очки. І це напевне той випадок коли про втрачену перемогу мають шкодувати обидві команди, які вирішили прийти на цю гру без голкіперів. «Спартак» велику частину першого тайму провів з 5 польовим, але не сказати, що цей компонент гри дуже добре вдавався. Моменти скоріш виникали при рівній грі, а на 7 та 8 хвилині команди обмінялися голами, господарі можливо не до кінця налаштувавшись на суперника, пропускають ще два голи, це Якубець і Антипенко роблять рахунок 1:3 з яким і закінчується перший тайм. В другому таймі ми вже майже не побачили 5 польового у господарів, зате побачили дубль Тихоненка за одну хвилину, і відповідно 3:3 на табло. До 40 хвилини «Слобожанці» умудрились заробити 6 фолів, і Павлюк вивів нарешті свою команду вперед, а далі міг знімати всі питання щодо переможця, але не зумів реалізувати наступні дабл-пенальті. Ну і як завжди спрацювало правило «не забиваєш ти забивають тобі» Мальченко в сольному проході зрівнює рахунок. Підсумовуючи гру – 4:4!

Коментарі закриті.