Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Другий етап. Результати ігор понеділка

У понеділок, 26 липня, відбулися три матчі заключного туру у вищій лізі. В групі А «Сервіс Люкс» продовжив свою безпрограшну серію в літньому чемпіонаті, мінімально перегравши «Технологію», а «CompServise» здобув першу перемогу в другому етапі, здолавши в напруженому матчі «Peroff». В єдиному поєдинку групи В «Lex VSK» виявився сильнішим за «Сумиобленерго»

«Сервіс Люкс» – «Технологія» 2:1 (0:1)
Голи:
Бабинін (35), Расторгуєв (45) – Головльов (18)
Попередження: Бараннік (11)

Розпочинали ігровий день минулорічні чемпіони літнього чемпіонату АФС «Сервіс Люкс» та один з головних фаворитів цього чемпіонату «Технологія». З турнірної точки зору «Технологи» виконали своє завдання ще в перших двох турах, тому в цьому матчі ми не побачили декількох важливих гравців стартової четвірки, а «Перевізникам» зібравши нарешті свій оптимальний склад потрібно було не програти, що вони і зробили. Розпочали команди гру дещо виважено, з мінімальною кількістю ризику. Далі обмінялися гострими моментами у виконанні Бабиніна і Сороки, обидва пробили поруч зі стійкою. А перший стовідсотковий момент не використав Мисловський, пробивши метрів з шести в стійку з зовнішньої сторони. Але, що не зробив Мисловський зробив Головльов, класно піймавши м’яч злету, після передачі Берегового з кутового. Потім уже була стійка від Шевкунова і закінчення першого тайму. Другий тайм розпочався з обрізки Бабиніна і виходу віч-на-від Мисловського, але сьогодні був не день Максима, Сітнер відбив його удар. А через декілька хвилин господарі заробили небезпечний штрафний, і Бабинін пробивши по центру воріт прошиває Харченка, зрівнюючи рахунок. Потім Сергій міг забивати другий, але своїм «побаченням» з воротарем не скористався. А за 5 хвилин до кінця, той же Бабинін приймає м’яч на «стовпа» і п’яткою робить удар-простріл і м’яч від Расторгуєва влітає в ворота, здається Андрій і сам не зрозумів, як це сталося. Після пропущеного голу «Технологія» йде рятувати гру з 5 польовим, але м’яч просто не захотів вдруге влітати в сітку воріт Сітнера, Сорока влучив у стійку, Мороз в перекладину, і як підсумок перша поразка «Технології» в цьому чемпіонаті.

«CompServise» – «Peroff» 7:6 (2:4)
Голи:
Ясько (10), Маценко (15,27,41,42,48), Тюрін (40) – Волченко (2,22), Пасько (2,50), Фесюн (25), Скриннік (29)

Після своїх суперників по групі А на третє поле ФЦ «Барса» виходили «CompServise» та «Peroff». Після результату першої гри групи А всім стало зрозуміло, що цей матч не носить жодного турнірного значення. Розпочалась гра з несподіванки, у вигляді двох забитих м’ячів від «Peroff», здається підопічні Тюріна ще не встигли відійти від думки, що в Суперлігу вони не вийшли. Могли пропускати і третій м’яч, але воротар допоміг. Потім прийшовши до тями «КомпСервіс» зрівняв рахунок. Проте знову недогравання в обороні і гості дещо сенсаційно закінчують перший тайм ведучи в рахунку у два м’ячі. Друга половина гри розпочалася з швидких голів у виконанні обох команд, спочатку Маценко, потім Скриннік і перевага в 2 голи зберігається. Далі команди вирішили ніби пограти для вболівальників, створюючи момент за моментом то біля одних, то біля інших воріт, аж поки Тюрін своїм прострілом не скоротив відставання до мінімуму. А в останні 10 хвилин свої бомбардирські якості проявив Маценко, забивши тричі, а в підсумку оформивши «пента-трик», який і допоміг його команді виграти цю непросту гру.

«Lex VSK» – «Сумиобленерго» 6:4 (3:2)
Голи:
Бурдюг (12,19,28,49), Носок (16), Торба (39) – Бобко (18), Хабовець (25), Клименко (45,50)

В групі В сьогодні відбувся один матч, в якому лідер групи «Lex VSK» переграв команду, що ще не набирала залікових пунктів в другому етапі «Сумиобленерго». Те що ця гра не мала жодного турнірного значення було зрозуміло, ще з попереднього туру, підопічні Шепеля зі своєї першої сходинки нікуди не подінуться, а «Енергетики» останнє місце в групі також не покинуть. Тому цю гру команди могли розглядати, як підготовку до фінального етапу. Що в принципі і відбулося, провівши гру з постійними комбінаціями і заграванням п’ятого польового, команди створили чимало моментів, забивши при цьому 10 голів на двох. І в цій грі переможцем вийшов «Lex VSK», найбільше цьому посприяв Андрій Бурдюг оформивши «покер». Тож «Lex VSK» залишається одною з двох команд, що ще не програвали в цьому чемпіонаті. Цікаво, що і в «Лекса» і «Сервіс Люкса» очки відібрав лише «КомпСервіс». А «Обленерго» прямує в вишку де буде намагатися взяти реванш у свого кривдника на другому етапі «Грануму» або «Динамо» та поміряється силами з «КомпСервісом» і «Peroff».

Коментарі закриті.