Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Другий етап. Анонс матчів п’ятниці

Сьогодні, 23 липня, на полях футбольного центру «Барса» відбудеться дві гри Першої ліги другого етапу Літнього чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини. У рамках другого туру групи В «NK-Group» прийматиме «Елітбуд», а у перенесеній з понеділка грі заключного туру у групі А зустрінуться «Спартак» та «Олександрія».

23 липня 2021 року /п’ятниця/ Поле №3 ФЦ «Барса»
18:30 «NK-Group» – «Елітбуд»

У групі В в очному протистоянні зійдуться безсумнівні фаворити підгрупи. Принаймні, вони вважалися такими до того, як свій матч другого туру виграла «Прокуратура». Станом на зараз, турнірна ситуація тут є доволі заплутаною, але, разом з тим, і максимально простою. Та з команд, яка здобуде перемогу у цьому матчі, гарантує собі прохід далі. Швидше за все, навіть з першого місця. Ну а невдасі, відповідно, доведеться максимально напружитися у заключному турі. Найбільш цікавою для пересічного вболівальника буде ситуація, яка складеться у випадку перемоги «Елітбуда». Тоді «NK-Group» та «Прокуратура» вирішать долю другого місця у лобовій зустрічі. В принципі, такий варіант виглядає цілком ймовірним. Саме «Елітбуд», враховуючи його склад та рух по турнірній дистанції, здається нам фаворитом пари. Проте, не можна виключати й нічийного результату, який має цілком влаштувати обидві сторони. Тоді вже усі свої питання вони будуть намагатися вирішити в останньому турі.

23 липня 2021 року /п’ятниця/ Поле №4 ФЦ «Барса»
18:30 «Спартак» – «Олександрія»

Паралельно на четвертому полі футбольного центру «Барса» гратимуть «Спартак» і «Олександрія». На жаль, ця гра вже позбавлена будь-якої турнірної інтриги. Ну хіба тільки для когось надто принципово, на якому місці у підсумку вони завершать другий етап чемпіонату. Якщо на цьому етапі турніру хтось нас і здивував, то це саме «Спартак». При чому, як ви розумієте, здивував з неприємного боку. Замість очікуваної безкомпромісної боротьби і підсумкового потрапляння до верхньої двійки, «спартаківці» зійшли з перегонів ще до фінішної прямої. Найцікавіше те, що Павлюк і компанія подарували глядачам безліч емоцій. Саме вони влаштовували справжні футбольні шоу з безліччю забитих м’ячів, рятували, здавалося б, безнадійні матчі, але якось не склалося з найголовнішим – з результатом. Зараз можна довго розмірковувати над тим, як би усе могло скластися, якби «Спартаку» вдалося дотиснути «Слобожанщину» або «Факел», але виправити ситуацію вже не вийде, а тому усі ці роздуми не мають жодного практичного сенсу. Прямо зараз хлопцям залишається просто гучно грюкнути дверима.
Від «Олександрії» від самого початку ніхто нічого особливого не очікував. Ні, справа зовсім не у якомусь упередженому ставленні до цієї команди, а у тому, що знайомство з нею, по факту, відбулося лише місяць тому. Це вже зараз ми можемо констатували, що колектив є доволі цікавим, по-своєму навіть колоритним, і певні перспективи у нього є. Сподіваємося, ми ще матимемо нагоду поспостерігати за його розвитком в подальшому.

Коментарі закриті.