Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Анонс матчів вівторка, 6 липня

Здається, Літній чемпіонат АФС лише нещодавно стартував, а вже цього тижня буде завершено його перший етап. У вівторок, 6 липня, буде зіграно матчі заключного, третього, туру у групі В. Як і у групі А, усі турнірні питання тут було знято заздалегідь, а поєдинки, які заплановані на завтра, носитимуть, швидше, тренувальний характер.

6 липня 2021 року /вівторок/ ФЦ «Барса»
17:30 «Технологія» — «Гранум»
Першими на ігровий майданчик вийдуть лідері підгрупи, які у двох стартових іграх узяли по шість очок. За рахунок кращої різниці забитих і пропущених м’ячів, на першому місці наразі перебуває «Технологія». Проте, для того, щоб виявити фаворита цієї пари, дивитися на додаткові показники зовсім не обов’язково. «Технологія» переважає свого опонента буквально за усіма можливими показниками, і Олександр Даценко, як і його партнери по команді, це чудово розуміє. Інша справа, що зараз «сніжківці» мають чудову нагоду випробувати свої сили у протистоянні з таким грізним суперником без жодного турнірного ризику. Немає жодної необхідності зачинятися біля своїх воріт, граючи суворо по результату. Тут і зараз є можливість просто пограти у своє задоволення. Звісно ж, з відпрацюванням певних тактичних елементів. В принципі, усе це стосується і «Технології». Не можна сказати, що підопічні Михайла Жогла аж надто напружувалися у попередніх матчах, щоб тут якось скинути оберти. Але, як би там не було, зустріч з колективом рівня «Гранума» може стати доволі інформативною напередодні старту другого етапу чемпіонату.

18:30 «Елітбуд» — «Слобожанщина»
У поєдинку аутсайдерів групи В цілком очевидним фаворитом виглядає «Елітбуд». Ми вже писали про це, і можемо повторити ще раз,що своєї фатальної поразки «будівельники» зазнали у першому турі. Якби у поєдинку з «Гранумом» вдалося зачепитися бодай за нічию, то зараз у нас би ще панувала серйозна інтрига. Але тепер вже немає жодного сенсу жити спогадами. Варто просто планомірно готуватися до виступів у Першій лізі, у якій колектив з таким складом цілком може претендувати на найвищі місця. У складі «Слобожанщини» теж є окремі виконавці доволі пристойного рівня (узяти хоча б того ж Богдана Антипенка), але справа у тому, що удвох або утрьох протистояти такому супернику дуже важко. У Першій лізі, безумовно, «Слобожанщина» набиратиме очки, а от просто зараз хлопці зможуть набратися хіба що досвіду, що також є цілком важливим. Вкотре наголошуємо, що наш проноз у жодному разі не повинен демотивувати гравців «Слобожанщини». Кожна гра починається за рахунку 0:0, а тому виходити на неї потрібно лише з думкою про перемогу, яким би сильним не був суперник.

Коментарі закриті.