Асоціація футзалу Сумщини

Літній чемпіонат АФС. Анонс матчів п’ятниці

У п’ятницю, 25 червня, у Літньому чемпіонаті Асоціації футзалу Сумщини нарешті стартують команди групи D. На перший погляд, безсумнівними фаворитами цієї підгрупи є «Динамо» та «Спартак». Проте, друга частина зимового сезону дала зрозуміти, що той же «Локомотив» – теж далеко не подарунок. Крім того, усі ми чудово розуміємо, наскільки важкими для гравців зараз є погодні умови. Так, вони однакові для усіх, але певні корективи у перебіг подій на міні-футбольному майданчику вони реально можуть внести.

25 червня 2021 року /п’ятниця/ ФЦ «Барса»
17:30 «Динамо» – «Peroff»
Поки що важко спрогнозувати, на що реально зможуть претендувати «динамівці» цього літнього сезону, але проходити до Вищої ліги другого етапу чемпіонату вони просто зобов’язані. В принципі, саме підопічні Олександра Коваленка на папері й виглядають фаворитами своєї підгрупи. «Peroff», на нашу суб’єктивну думку, можна віднести до числа колективів, які, перш за все, прагнуть добре провести свій вільний час, граючи в улюблену гру. Це зовсім не означає, що хлопці не мають бажання обігрувати своїх суперників, але прагнення здобути результат будь-якою ціною – це не про них. Як ми вже писали раніше, якесь більш конкретне враження про кожну з команд може скластися лише тоді, коли вони зіграють одну-дві гри, але, відверто кажучи, буде доволі дивно, якщо ця зустріч завершиться не перемогою «Динамо», а якимось іншим результатом.

18:30 «Спартак» – «Локомотив»
Як же символічно, що «Спартак» проводитиме свою першу гру літнього сезону саме у день заснування команди. Легко передбачити, що це свято буде додатково мотивувати номінальних господарів, і вони налаштовуватимуться лише на перемогу. Усі ми вже давно звикли до того, що «спартаківці» дуже залежні від того, хто з гравців, внесених до заявки, з’явиться на гру. Якщо команда збирається у своєму бойовому складі, то і результат не примушує себе чекати. Як ми вже зазначили вище, у другій частині зимового сезону «Локомотив» дуже сподобався. Команда, яка спочатку здавалася ледь не безнадійною, наче переродилася і почала набирати очки там, де цього ніхто не очікував. Саме тому дуже цікаво поспостерігати, якою буде гра «залізничників» влітку. Чи знадобиться їм якийсь час на розкачку, чи вони візьмуться за справу зі старту. Як би там не було, ми прогнозуємо «святкову» перемогу «Спартака», ну а будь-який інший результат значно підвищить градус інтриги у цій групі, що, погодьтеся, буде доволі цікаво для пересічного вболівальника.

Коментарі закриті.