Асоціація футзалу Сумщини

Компанія “ФутболПрофі” стала партнером АФФК “Суми”

Магазин футбольної атрибутики та спортивних товарів “ФутболПрофі” став партнером АФФК “Суми”.

“Для нашої компанії співпраця з АФФК “Суми” відкриває нове вікно для розвитку. Це стосується як нашого інтернет-майданчику, так і самого магазину в Сумах. Маємо надію, що співпраця допоможе залучити нових клієнтів, адже “Суми” виступають не лише на міському, а й на всеукраїнському рівні. Нам приємно, що реклама “ФутболПрофі” буде в одному ряді з такими світовими брендами як Select та Parimatch.

Те, що нашим взуттям та екіпіруванням користуються гравці-професіонали, зайвий раз підкреслює якість товарів, які є у нашому магазині. Партнерські відносини на рівні регіону – це ключ до успіху і розвитку сумських команд на всеукраїнському рівні”, – вважає власник компанії Євгеній Петраков.

Президент АФФК “Суми” Ігор Черненко висловив вдячність за те, що місцевий бізнес все більше та більше підтримує команду.

“Мені дуже приємно, що продовжується тенденція зацікавленності місцевого бізнесу в розвитку спорту в регіоні. Тим паче, коли це стосується компанії, яка напряму пов’язана з футзалом. Наші гравці уже давно користуються товарами магазину “ФутболПрофі”, і усі ними задоволені. Маю надію, що ця співпраця буде корисною для обох сторін”, – вважає Ігор Черненко.

Коментарі закриті.