Асоціація футзалу Сумщини

Іван Скіцко: “Не буду приховувати: нам пощастило з жеребом”

Головний тренер “Food Centre-СумДУ” оперативно прокоментував підсумки жеребкування 1/8 фіналу Кубку України. Нагадаємо, нашим суперником стала львівська команда “Максимус”

 – Іване Васильовичу, що скажете по гарячих слідах?

– Не буду приховувати: нам пощастило з жеребом. Це не команда FavBet Екстра-ліги чи Першої ліги. Та і усі знають силу київських команд, як їх люблять називати – аматорів. Але це не означає, що ми приїдемо до Львова, закидаємо суперника шапками і повернемося в Суми. Ми будемо ретельно готуватися, аналізувати за можливістю гру “Максимуса”, щоб пройти далі. Я ще не спілкувався з президентом клубу, але впевнений, що думки у нас співпадають. Наразі ціль – вийти в “Фінал чотирьох” і провести його в Сумах.

– Як Ви вважаєте, чи є негативним фактором далекий виїзд?

– Ми – професійна команда, то говорити, що кудись там довго їхати – це смішно. Львів – так Львів, така воля Божа.

– Особисто у Вас були якісь особисті побажання щодо майбутнього суперника перед жеребкуванням?

– У мене було передчуття, яке базується на власному досвіді, що дістанеться хтось серйозний. Тренував “Ураган” – то “ХІТ” випадає, то “Енергія”. Потім у минулому сезоні з “Візою-Втормою”: тільки “зайшли” представники Екстра-ліги – відразу “Ураган”. А зараз неочікувано “Максимус”. 

Безумовно, якби нам наразі дістався умовний “ХІТ”, то ця гра би також пішла нам на користь. Та і у глядачів би викликала чималу зацікавленість, але уже нічого не зміниш, будемо готуватися до серії з львіським клубом. 

Прес-служба “Food Centre-СумДУ”

Коментарі закриті.