Асоціація футзалу Сумщини

Іван Скіцко: “Не будемо приховувати: хотілося б розпочати сезон вдома”

Головний тренер “Food Centre-CумДУ” Іван Скіцко – про результати жеребкування FavBet Екстра-ліги та контрольний матч із “Рятувальником” (4:4).

-Іване Васильовичу, сьогодні команда вперше зіграла після тривалої паузи. Що можете сказати щодо контрольного матчу із “Рятувальником”?

-Сьогодні ми не лише вперше зіграли, а й лише другий день тренуємося у залі. У грі з “Рятувальником” мені хотілося б побачити, у якій формі перебувають гравці. Наразі фізично готові ми десь відсотків на 70, а загалом ігрові кондиції можно оцінити приблизно в 30% від того, що я хочу бачити від команди протягом сезону.

-Як пройшов сам матч для команди, які головні висновки саме по грі Ви зробили?

-Протягом майже всього матчу ми відігрувалися. Так, нам було непросто, потрібно визнати, що “Рятувальник” знову дав нам бій, і для першого матчу після паузи це те, що треба. Зараз ми по-новому починаємо формувати “четвірки”, враховуючи ту кількість новачків, яка з’явилися влітку. Також у команді багато молоді, і їм потрібно було надати час на майданчику. Зараз головне – сімейна атмосфера і взаємна підтримка. Надалі будемо додавати і в ігровому плані.

-Є уже якась конкретика щодо подальших контрольних матчів?

Наразі в четвер зіграємо двосторонній матч, між собою. Далі, як “Рятувальник” повернеться із Одеси, обов’язково ще з ним проведемо ігри. Також плануємо перед стартом чемпіонату помірятися силами з “Моноліт-Viva Cup”. Можливо, будуть якісь зміни, але поки що так.

– Як вам жеребкування початку сезону? Виїзд до Львову в першому турі – це хороший старт?

Не буду приховувати: ми хотіли перший матч провести вдома з кимось із середняків. “Енергія” – дуже хороша команда, тим паче, на власному майданчику. Початок буде непростий, але що поробиш, на все воля Божа. Будемо відповідально готуватися, тим паче, в перших турах завжди складно усім командам: і лідерам, і середнякам, і аутсайдерам. Головне виконати заплановану програму підготовки і підійти до матчу у Львові в максимальній формі.

Коментарі закриті.