Асоціація футзалу Сумщини

“ІнБев” – “Суми”. Анонс зустрічі

У суботу нашу команду очікує черговий непростий виїзд. У Житомирі “ІнБев”, який невдало стартував у новому сезоні, буде, як поранений звір: відступати підопічним Михайла Соколовського уже нікуди, і потрібно будь-якою ціною набирати очки.

Зустрічі житомирської та сумської команд ще з минулого сезону запам’ятались двома яскравими нічийними результатами. Як прийнято вважати, у кожного своя правда, хто був ближче до перемоги і цих двох іграх. Що точно можна сказати у відношенні до підопічних Івана Скіцка, що їм якраз цих очків десь і не вистачило перед останнім туром, щоб можно було грати з “Енергію” у власне задоволення, а не бігти вперед із думками не просто здобути перемогу, а ще й з потрібною різницею м’ячів. І мимоволі задумуєшься: у подібних випадках для команд значно вигідніше обміняти перемогами (у спортивному сенсі цього словосполучення), а не двічі задовольнятися нічийними результатами.

Наразі обидві команди ще не гарантували собі спокійного життя. Наша команда взагалі дивує там, де його мало хто очікує, але не набирає “свої” очки. Що найприкріше, у домашніх матчах (ігри з “ДЕ-Трейдингом” та лише нічия з “Соколом” – яскраве підтверждення цих слів). Зате я дві дуже круті вольові перемоги, якими наразі можна пишатися, як з “Кардиналом-Рівне”, так тим паче й з “Ураганом”.

На виході перед заключними двома турами у підопічних Івана Скіцка 7 очків, що на три більше, ніж у суперника.

“ІнБев” наразі взагалі не схожий на ту команду, що ми бачили у минулому сезоні. Причому стартували житомиряни дуже потужно – з нічиєї проти “ХІТа” в Києві – 5:5. А далі під час матчу підопічні Михайла Соколовського десь зупинялися і просто не бігли. Так було з “Монолітом” (2:5) і тим паче з “Кардиналом-Рівне” (3:11).

До цього матчу наша команда знову підходить із втратами. До дискваліфікованного Ігумнова приєднався і Віталій Байцур, який захворів.

Нагадаємо, матч відбудеться о 12 годині в суботу. Посилання на трансляцію уже є на нашому сайті.

Пресслужба АФФК “Суми”

Коментарі закриті.