Асоціація футзалу Сумщини

Фінальна частина Другої ліги відбудеться без сумчан

5-го червня відбулося засідання президії Асоціації футзалу України, головним питанням якого стало визначення міста, в якому відбудеться фінальна частина чемпіонату України серед команд Другої ліги.

Після розгляду надісланих заявок від СК «Городенка» та ФК «Рівнестандарт», який пропонував провести матчі фінальної стадії у Луцьку – президією Асоціації футзалу України було вирішено акцептувати пропозицію СК «Городенка» та визначити місцем проведення фінальної частини чемпіонату України серед команд Другої ліги сезону 2019/2020 рр. місто Городенку (Івано-Франківська обл.). Поєдинки триватимуть з 24-те по 28-ме червня.

Зазначимо, що 1-го червня відбулася онлайн-конференція семи команд учасниць (без участі «Сумихімпром-СДПУ», який попередньо відмовився від участі у чемпіонаті), які вибороли право участі у фінальній частині Другої ліги. Усіма представниками команд було погоджено рішення щодо зміни системи розіграшу чемпіонату з формату: матчі 1/4 фіналу вдома та на виїзді і поєдинки Фіналу Чотирьох на проведення міні-турніру в одному місці, який і визначить остаточні позиції команд. Окремо було погоджено й дати його проведення.

З власних об’єктивних причин, команди «ЗАПОРІЖПРОМГРУП» (Запоріжжя) та «Епіцентр» (Дунаївці) вирішили не продовжувати свою боротьбу у чемпіонаті.

Відповідно, у фінальному етапі візьмуть участь п’ять команд: «Городенка», «Геологія» (Кременчук), «Рівнестандарт» (Рівне), «Sun Vita» (Снятин), «Human» (Дніпро). Турнір буде проведений за коловою системою, згідно якої кожна команда проведе проведе по одному матчу проти своїх суперників.

Найближчим часом Президією АФУ буде надано Виконкому АФУ пропозицію щодо зміни системи розіграшу фінального етапу у регламенті чемпіонату України серед команд Другої ліги. Після цього Комітетом з проведення змагань буде визначений календар фінальної частини.

Прес-служба Асоціації футзалу України

Коментарі закриті.