Асоціація футзалу Сумщини

Друга ліга АФС. Анонс найближчих матчів

Цими вихідними у Другій лізі зимового чемпіонату АФС буде зіграно цілих сім матчів. На жаль, через певні перестановки у календарі, цього тижня не відбудеться очікувана битва лідерів ліги “Лідер” – “Лікарське”, але будемо вважати, що найсмачніше у нас залишилося на потім.
У суботу ігровий день у Другій лізі розпочнеться з матчу сьомого туру «Слобожанщина-Агро» – «Лікарське», який, здається, може вийти не менш цікавим, ніж згадана вище зустріч. «Лікарське» наразі йде без втрат і заслужено ділить перше місце з «Лідером», ну а «Слобожанщина-Агро» поки третя, але має значно вищі амбіції. У минулому турі команда Берегового зазнала болючої поразки від «Лідера», і тепер їй точно буде що сказати і показати. У матчах п’ятого туру «Деметра» зіграє з «Колосом», а «Фортуна» – з «Сучасником-Лібра». В принципі, «сучасники» цілком можуть поборотися за перші набрані очки у цьому сезоні, адже «Фортуна» є їх сусідом по турнірній таблиці, який до цього обігрував лише «Деметру».
Ну а у неділю відбудеться повна програма шостого туру. «Колос» зустрінеться з «Сучасником», «Слобожанщина-Агро» – з «Деметрою», а «Лідер» та «Лікарське» проекзаменують «Фортуну» та недригайлівський «Олімпік» відповідно. Враховуючи рівень суперників у двох найближчих матчах, дуже хороші шанси піднятися хоча б на одну сходинку вище має «Колос» із Підліснівки. Ну а загалом будемо сподіватися на те, що у серйозну боротьбу нарешті увімкнуться аутсайдери, і цей чемпіонат не перетвориться на показову виставу двох лідерів

13 лютого 2021 року /субота/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка

12:00 “Слобожанщина-Агро” – “Лікарське”

13:00 “Деметра” – “Колос” (Підліснівка)

14:00 “Фортуна” – “Сучасник-Лібра”

14 лютого 2021 року /неділя/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка

09:00 “Колос” (Підліснівка) – “Сучасник-Лібра”

10:00 “Фортуна” – “Лідер”

11:00 “Олімпік” (Недригайлів) – “Лікарське”

12:00 “Слобожанщина-Агро” – “Деметра”

Коментарі закриті.