Асоціація футзалу Сумщини

Друга ліга АФС. Анонс матчів 9-го туру

Найближчої неділі у Другій лізі зимового чемпіонату АФС відбудуться матчі дев’ятого туру. Після втрати очок «Лідером» інтрига у боротьбі за чемпіонство буквально за кілька днів повернулася на початковий рівень. Та куди більш цікаві події розгортаються у боротьбі усередині групи переслідувачів, у яку раптово вклинився ще й «Сучасник-Лібра». На сьогоднішній день боротьбу за «бронзу» фактично ведуть чотири команди, кожна з яких може буквально за тур-два вирватися вперед.

07 березня 2021 року /неділя/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка
10:00 «Фортуна» – «Лікарське»
Не знаємо хто як, а гравці «Лікарського» підходитимуть до наступного туру у чудовому настрої. Справа у тому, що «Лідер», якому вони поступилися в очному матчі минулого тижня, за кілька днів втратив очки. Отже, відставання, яке, здавалося, протримається до повторної зустрічі цих команд у другому колі, було ліквідовано неочікувано швидко. Тепер хлопцям варто просто брати «свої» очки, і слідкувати за тим, як гратиме суперник. Саме такі «свої» очки мають бути набрані у поєдинку з «Фортуною», яка наразі йде у турнірній таблиці на передостанньому місці.

11:00 «Олімпік» (Недригайлів) – «Сучасник-Лібра»
Після сенсаційної перемоги над «Лідером» кожен суперник буде налаштовуватися на протистояння з «Сучасником-Лібра» вже значно серйозніше. Тим паче, коли мова йде про сусіда по турнірній таблиці на зразок «Олімпіка». Для продовження боротьби за третє місце обом командам конче необхідно перемагати, але переможе, як ви розумієте, лише один. Якщо, звісно, взагалі переможе. У матчі першого кола перемогу з рахунком 6:3 святкував «Олімпік», але тоді ще співвідношення сил було трохи іншим.

12:00 «Колос» – «Слобожанщина-Агро»
Центральний матч туру, у якому зустрінуться, мабуть, головні претенденти на «бронзу». «Слобожанщина-Агро» грає дуже нестабільно, у той час як «Колос» останнім часом увійшов у доволі непоганий режим. У першому колі ці суперники розписали мирову – 1:1, а ось що від них очікувати зараз, передбачити складно. З одного боку, підопічні Берегового мають дуже хороший потенціал, але ж лише за це очок не нараховують. Ну а представники Підліснівки цього сезону поступалися лише «Лідеру» та «Лікарському», що, погодьтеся, свідчить про цілком пристойний рівень команди. Звісно ж, мова йде про рівень у порівнянні з рештою команд саме Другої ліги.

13:00 «Деметра» – «Лідер»
Ну а тут усе має бути абсолютно передбачувано. Звісно ж, нам дуже хочеться, щоб «Деметра» у найближчій перспективі набрала свої перші очки у цьому сезоні. Грати у своє задоволення – це, звісно, добре, але хотілося б, щоб хлопці ще й отримували позитивні емоції від здобутого результату. У цій грі розраховувати на нього буде дуже важко. «Лідер» і так був би безсумнівним фаворитом у цій парі, а тут ще й поразка у минулому турі примушуватиме одного з фаворитів ліги реабілітовуватися в очах вболівальників. Словом, гравцям «Деметри» у цій ситуації не позаздриш.

Коментарі закриті.