Асоціація футзалу Сумщини

Друга ліга АФС. Анонс матчів 8-го туру

У Другій лізі нашого зимового чемпіонату цієї неділі розпочнеться друге коло. За підсумками першої половини сезону тут визначилися два безсумнівних фаворити та один аутсайдер. Турнірне положення решти учасників може змінюватися буквально після кожного туру, адже турнірна дистанція між усіма сусідами по середній частині таблиці складає не більше двох очок.

28 лютого 2021 року /неділя/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка
12:00 «Олімпік» – «Колос»
На перший погляд, фаворитом першого матчу ігрового дня виглядає «Колос». У першому колі команда з Підліснівки виглядала більш стабільною і, мабуть, цілком закономірно завершила його на третьому місці. Але, як показує досвід, у Другій лізі можна очікувати буквально будь-яких результатів, що тиждень тому наочно продемонстрував саме «Олімпік». Спочатку недригайлівці якимось дивом поступилися «Фортуні», а за годину сенсаційно переграли «Слобожанщину-Агро». У першому турі «Олімпік» поступився «Колосу» з рахунком 2:3, не втримавши перевагу у два м’ячі. То цікаво, чи буде зараз взято реванш?

13:00 «Лідер» – «Сучасник-Лібра»
Ми вже повідомляли на сторінках нашого сайту, що станом на сьогодні «Лідер» залишається єдиною командою ліги, яка цього сезону ще не втратила жодного очка. Буквально учора у найочікуванішому матчі першого кола ця команда обіграла «Лікарське», що дозволило їй одноосібно очолити турнірну таблицю. Варто відзначити, що, незважаючи на таку неймовірну переможну ходу, не усі звитяги даються «Лідеру» легко й невимушено. У матчі з «Сучасником-Лібра» в рамках першого туру номінальні господарі ледь втримали перевагу у рахунку величиною аж у три м’ячі (у підсумку усе завершилося перемогою з рахунком 3:2). А «Сучасник-Лібра» на початку сезону і зараз дуже серйозно відрізняються. Звичайно ж ми просто не можемо не назвати «Лідер» фаворитом цього протистояння, але й раптової сенсації ми б не стали виключати.

14:00 «Лікарське» – «Деметра»
Після прикрої поразки від «Лідера» «Лікарському» залишається лише переслідувати своїх кривдників, не даючи їм збільшувати свій відрив. Ну а там вже буде й друга очна зустріч, у якій можна буде спробувати взяти реванш. У поєдинку з «Деметрою» питання результату не має поставати перед номінальними господарями в принципі. Вже кого-кого, а «Деметру» вони повинні перемагати за будь-яких обставин. Важко таке навіть уявити, але за повне перше коло гості забили у ворота своїх суперників усього шість м’ячів (два з них, якраз у ворота «Лікарського»). Для порівняння зазначимо, що їх суперник забив аж тридцять сім голів.

15:00 «Фортуна» – «Слобожанщина-Агро»
Це якраз той випадок, коли можна було б підключити примітивну «шкільну» футбольну логіку. Якщо «Фортуна» обіграла «Олімпік» з рахунком 4:1, а той, у свою чергу, обіграв «Слобожанщину-Агро», то «Фортуна» має без усіляких проблем розібратися з «аграріями». Але ні, насправді це так не працює. Ще два тижні тому ми ні за яких обставин не припустили б, що підопічні Олександра Берегового можуть втратити очки у цій грі. Зараз же такий варіант розвитку подій виглядає цілком реальним. Але, при усьому цьому, ми усе ж назвемо фаворитом протистояння саме «Слобожанщину-Агро».

Коментарі закриті.