Асоціація футзалу Сумщини

Друга ліга АФС. Анонс матчів 10-го туру

Цієї неділі у Другій лізі зимового чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини відбудуться матчі десятого туру. Ситуація у турнірній таблиці після останніх турів дещо загострилася, а тому дуже цікаво подивитися, як усе розвиватиметься далі.

14 березня 2021 року /неділя/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка
09:00 «Фортуна» – «Деметра»
У першому матчі ігрового дня зустрінуться команди, які посідають два останніх місця у турнірній таблиці. З одного боку, це чудова нагода для «Деметри», щоб нарешті набрати свої перші у цьому чемпіонаті очки. Суто теоретично, найлегше набрати їх саме у поєдинку з сусідом по турнірці. Та «Фортуна» станом на зараз вже не є безнадійним аутсайдером. Якщо хтось забув, саме цей колектив минулими вихідними відібрав очки у «Лікарського». А це, погодьтеся, про щось свідчить. Та й відрив від своїх прямих конкурентів хлопці потроху скорочують. Відповідно, є підстави вважати, що саме вони й будуть фаворитами у цій парі.

10:00 «Колос» – «Лікарське»
Після втрати двох очок у поєдинку з «Фортуною» тижневої давнини «Лікарське» знову опинилося у ролі наздоганяючих. Тепер втрачати очки вже не можна, якщо, звісно, команда розраховує боротися за чемпіонство. «Колос» – суперник не з простих. До поразки в минулому турі від «Слобожанщини-Агро» колектив з Підліснівки доволі впевнено йшов на третьому місці. Команда поступалася лише тим суперникам, які у турнірній таблиці розташовуються вище. У першому колі теперішні номінальні господарі поступилися «Лікарському» з рахунком 3:9, але чомусь здається, що цього разу такої значної гольової переваги вже не буде.

11:00 «Олімпік» (Недригайлів) – «Лідер»
«Лідер» може діяти з позиції сили, адже турнірна ситуація тепер знову знаходиться під його контролем. В ідеалі треба планомірно тур за туром брати очки і готуватися до другої зустрічі з «Лікарським». Та легкої прогулянки тут ніхто не гарантує. Матч у першому колі проти «Олімпіка» дався лідерам Другої ліги дуже непросто. Тоді вони одержали перемогу з рахунком 2:1, забивши голи вже в останні десять хвилин. Недригайлівців зараз кидає з крайності в крайність. Вони то обігрують “Слобожанщину-Агро», то поступаються «Фортуні». Простіше кажучи, команді не вистачає стабільності. Так, звісно ж, «Лідер» буде беззаперечним фаворитом цієї зустрічі, але підопічні Мікулінцева реально мають достатньо потужності для того, щоб нас здивувати. Варто лише повірити в це.

12:00 «Слобожанщина-Агро» – «Сучасник-Лібра»
Відсутність стабільності притаманна й цим двом командам. Ми вже не раз писали про те, що за своїм потенціалом номінальні господарі мали б боротися за найвищі місця, але на своєму шляху вони постійно припускаються незрозумілих, неочікуваних помилок. До них можна віднести нічию з «Колосом» у першому колі та нещодавню поразку від «Олімпіка». Поразки від «Лідера» та «Лікарського» у цьому випадку можна залишити поза увагою. «Сучасник-Лібра» наче почав потроху набирати хід, але й йому в минулому турі перейшов дорогу «Олімпік». Фактично, у разі перемоги, підопічні Дмитра Булаха можуть навіть наблизитися до третього місця і спробувати поборотися за медалі. Але чи дозволить їм це суперник?

Коментарі закриті.