Асоціація футзалу Сумщини

Друга ліга АФС. Анонс матчів 11-го туру

Лише у Другій лізі зимового чемпіонату АФС цього тижня за розкладом відбудеться повна програма чергового, вже одинадцятого, туру. Щоправда матчі проходитимуть не зранку, як зазвичай, а вже у другій половині дня. «Лідер» та «Лікарське» продовжать поки що заочну боротьбу за чемпіонство, ну а доволі значна група переслідувачів гратиме з прицілом на «бронзу».

21 березня 2021 року /неділя/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка
15:00 «Деметра» – «Олімпік» (Недригайлів)
Після болючої розгромної поразки, якої «Олімпік» зазнав тиждень тому у поєдинку з «Лідером», недригайлівцям життєво необхідно реабілітуватися в очах власних вболівальників і, що головне, набирати очки, аби повернутися у перегони за нагородами. Дуже доречним є те, що їхнім наступним суперником буде якраз «Деметра». Ця команда цього сезону ще не набрала жодного очка і, що не дивно, має найменшу кількість забитих та найбільшу кількість пропущених м’ячів у лізі. Як ми доволі часто зазначаємо, будь-яка серія має властивість колись перериватися. Та давайте казати відверто, що команда, яка хоче претендувати на високі місця, має впевнено обігрувати такого суперника. Гравцям «Деметри» хочеться просто подякувати за їх відданість улюбленій справі та за те, що, незважаючи на обставини, вони не опускають руки, а намагаються гідно протистояти кожному опоненту.

16:00 «Колос» – «Фортуна»
Ще не так давно ми б без усіляких сумнівів оголосили «Колос» беззаперечним фаворитом у цій парі і на тому завершили б анонс матчу. Проте, зараз обставини суттєво змінилися. «Фортуна» почала набирати очки там, де від неї цього ніхто не очікував, і поступово перетворилася із аутсайдера у практично такого ж середняка, як і решта п’ять команд. У випадку перемоги, наприклад, «помаранчеві» можуть наблизитися до «Колоса» на відстань усього одного залікового пункту. Звісно ж, колективу з Підліснівки потрібно перемагати, бо в інакшому випадку після цього туру вони ризикують опуститися навіть на шосте місце, що, здається, не мало б входити у їх плани. Але у «Фортуни», ймовірно, теж є власна думка з цього приводу.

17:00 «Слобожанщина-Агро» – «Лідер»
Про феномен «Слобожанщини-Агро» можна писати окремий матеріал. Команда наче катається на гойдалці біля під’їзду, і її кидає то в один, то в інший бік. Як тільки підопічні Берегового починають набирати більш-менш нормальний хід, вони обов’язково зазнають якщо не сенсаційної, то зовсім непотрібної поразки. Ми вже кілька разів писали про те, що цей склад за своїм потенціалом може претендувати на дещо більше, ніж третє місце. Та по факту й «бронзу» «аграріям» з такою конкуренцією ніхто не гарантує. Після поразки тижневої давнини конкуренти вже максимально підтискають знизу. Здавалося б, треба за будь-яких обставин вже зараз набирати очки, але як же їх набирати, якщо суперником у цьому турі буде «Лідер», який цього сезону оступився лише одного разу… Напередодні зустрічі з «Лікарським» «смугасті» точно не захочуть втрачати свою перевагу над суперником. Відверто кажучи, у номінальних господарів цілком достатньо можливостей для того, аби дати бій лідеру чемпіонату, але питання у тому, чи зможуть вони їх використати на максимум.

18:00 «Сучасник-Лібра» – «Лікарське»
«Сучасник-Лібра», який і став кривдником «Слобожанщини-Агро» у минулому турі, зустрінеться з іншим фаворитом чемпіонату – «Лікарським». Підопічні Дмитра Булаха поступово непомітно піднялися у середину турнірної таблиці, а зараз навіть мають змогу спробувати замахнутися на медалі. Варто відзначити, що доукомплектованому складу «Сучасника» цілком до снаги боротися за нагороди Другої ліги. Ті ж Клименко та Куц на цьому рівні виділяються ще й як. А якби ще й Марєєва вдалося залучити безпосередньо на ігри, то було б взагалі цікаво. Для «Лікарського» задача на гру цілком зрозуміла. Потрібно перемагати, щоб перед очною зустріччю не відпустити «Лідер» більше, ніж на два очки. Ну а там вже гра покаже, хто чого вартий.

Коментарі закриті.