Асоціація футзалу Сумщини

Друга ліга 2020/2021: матчі Фіналу Восьми відбудуться у Києві

12 квітня відбулося засідання президії Асоціації футзалу України, головним питанням якого стало визначення міста, в якому пройде цьогорічний Фінал Восьми чемпіонату України серед команд Другої ліги.

На ньому було розглянуто спільну пропозицію від ФК «Сервіт» (Київ) та Федерації футзалу Києва, а також пропозиції від ФК «Гепард» (Харків), ФК «Любарт» (Луцьк), Одеської обласної Асоціації футзалу, Асоціації футзалу Запорізької області та Асоціації футзалу Миколаївської області.

За підсумками засідання було вирішено акцептувати спільну пропозицію від київського «Сервіта» та Федерації футзалу Києва і визначити місцем проведення Фіналу Восьми Другої ліги місто Київ. Матчі відбудуться 23-25 квітня у спорткомплексі КПІ.

За півфінальні перепустки у столиці змагатимуться такі команди:

«Сервіт» (Київ)
«Любарт» (Луцьк)
«Нікма» (Запоріжжя)
«Гепард» (Харків)
«Чорне море» (Одеса)
«Яско» (Вінниця)
«ДДХ» (Дніпро)
«Рятувальник» (Ромни)

На 23 квітня заплановане проведення матчів 1/4 фіналу (всі стадії Фіналу Восьми складатимуться з одного поєдинку). Жеребкування цієї стадії відбудеться 15 квітня о 12:00.

Одразу після завершення чвертьфінальних матчів відбудеться жеребкування пар 1/2 фіналу. Ці зустрічі пройдуть 24 квітня. У рамках фінального ігрового дня заплановане проведення «медальних» матчів.

Погодинний розклад поєдинків турніру буде опублікований пізніше. Також додамо, що усі матчів відбудуться за порожніх трибун. У разі погіршення або покращення епідеміологічної ситуації у місті Києві усіх учасників буде повідомлено додатково.

Пресслужба Асоціації футзалу України

Коментарі закриті.