Асоціація футзалу Сумщини

Дмитро Ігумнов та Василь Кефа – гравці “Food Centre-Sumy”

Черговими новачками нашого клубу стали універсали Дмитро Ігумнов та Василь Кефа.

Як зазначив головний тренер “Food Centre-Sumy” Іван Скіцко, Дмитро Ігумнов протягом навчально-тренувальних зборів зарекомендував себе з найкращого боку і він повертається у склад.

“Пам’ятаєте, на початку зборів я говорив, що Ігумнов хоче працювати і розвиватися. Він у клубі буде “ветераном”, зважаючи на середній вік, але його майстерність і навики вам точно не завадять. Я бачу вогонь у нього в очах і бажання працювати, це найголовніше. Щодо Василя Кефи – то це мій вихованець, я його дуже добре знаю. Нам важливо підвищити конкуренцію за рахунок сильних гравців”, – зазначив Скіцко.

Дмитро Ігумнов – вихованець сумського футзалу, який багато років грав за “СумДУ” та “Food Centre-СумДУ”. Чемпіон України серед команд Першої ліги-2017, срібний призер Першої ліги-2019, багаторазовий чемпіон та призер чемпіонатів України серед студентів.

Василь Кефа – вихованець івано-франківського “Урагану”. Пограв у “Урагані”, латвійському “Петрові”, “Візі-Втормі” та польскій “БСФ Бохнія”. Бронзовий призер чемпіонату Латвії. У свій час викликався до складу юнацької та молодіжних збірних України, бронзовий призер “Lviv Open Cup” у складі збірної України U-19.

Повністю інтерв’ю з Іваном Скіцком про результати тренувальних зборів, підготовку до “Енергії” та воротарське питання очікуйте на нашому сайті найближчим часом.

Коментарі закриті.