Асоціація футзалу Сумщини

Денис Зеленкевич також зіграє на Матчі Зірок 2019. Сформовано остаточні склади команд «Схід» та «Захід».

Як ми повідомляли раніше, у цьому матчі візьмуть участь вихованці футзалу Сумщини. Представлятимуть команду Схід: Віталій Катеринін (Food Centre-СумДУ), Микола Білоцерківець (Продексім), та представники команди Захід: Артем Фаренюк (Ураган), та Віталій Дзюба (ІнБев). Окрім цих футзалістів за східняків зіграють гравець Food Centre-СумДУ Денис Овсянніков. Також, у зв’язку з від’їздом до Грузії, збірну команду якої представляє Роніньо, та у зв’язку з навчанням не приїде до Рівного і Андрій Хамдамов, то їх замінять футзалісти, які посіли наступні місця у рейтингу голосування. Ними виявилися Денис Зеленкевич (Food Centre-СумДУ) та Ігор Корсун (Продексім).

Ще однієї зміни зазнав тренерський місток команди «Схід». З особистих причин не зможе взяти участь Хаві Родрігес, тому команду було запропоновано очолити головному тренеру збірної України Олександру Косенку. Тож, у протистоянні «Захід» – «Схід» зійдуться два тренери збірної України – Валерій Легчанов та Олександр Косенко.

Залишалось відкритим питання щодо голкіперів, і тренери визначили їх у своїх збірних. Ворота команди «Заходу» захищатимуть Володимир Кардаш та Андрій Мельник, а у складі «Сходу» зіграють Кирило Ципун та Євген Іваняк.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.