Асоціація футзалу Сумщини

“ДЕ Трейдинг” та “Суми” подарували черговий трилер

У матчі 11-го туру Екстра-ліги наша команда за 12 секунд до кінця упустила перемогу у Сєвєродонецьку.

Гра між принциповими суперниками знову порадувала нейтральним уболівальникам цікавий сюжет та інтригу. Перші хвилини гості навряд чи можуть занести собі в актив. Часткова втрата концентрації біля своїх воріт, і більш досвідчені суперники дуже швидко за це покарали. Хоча забивав і молодий Павло Скубченко, але руку до цього приклали ті ветерани, на яких і робиться ставка.

Дуже важливий м’я до перерви забив капітан “Сум” Роман Зеленський. Після сольного проходу по лівому флангу 13-й номер з носка пробив у дальній кут, і Гурко уже нічого не міг зробити.

Здається, відпочинок краще вплинув на підопічних Івана Скіцка. Сумчани почали швидше грати попереду, не даючи можливості “енергетикам” переходити центр майданчику. Один із прострілів Кефи на 22-й хвилині завершився вдалою грою Гурєєва перед воротами, який зміг переправити м’яч у сітку воріт новачка Абнера.

Далі умі побачили рівний футзал, де удача могла повернутися у дві сторони. Спочатку вдало зіграв Острога на “стовпі”, коли до кінця поборовся за позицію і зміг замкнуть простріл вздовж воріт.

Олександру Хурсову нічого не залишалося, як іти з п’ятим польовим. І ось тут прийшла розв’язка. За 15 секунд до кінця, м’яко кажучи, спірний кутовий біля наших воріт, Доманський отримав м’яч метрах в 12 від воріт, зробив кілька кроків вперед і пробив в правий нижній кут. Що ж, 3:3, і обидві команди продовжують боротьбу за місце у першій вісімці. Тепер у “Сум” вісім очків, а у “енергетиків” – сім.

“ДЕ Трейдинг” – “Суми” – 3:3

“ДЕ Трейдинг”: Гурко (Абнер) – Почебут, Юнаков, Доманський, Скубченко, Виставной, Ященко, Сагайдачний, Тєряєв, Воронцов, Габріель, Родрі – Шабанов.

“Суми”: Пєтухов – Зеленський, Катеринін, Зеленкевич, Гурєєв, Ігумнов, Ессаргіні, Байцур, Кефа, Сметаненко, Заволовий, Острога – Сітнер.

Голи: Скубченко, 2, 10, Доманський, 40 – Зеленський, 17, Гурєєв, 22, Острога, 36.

Попередження: Габріель, 13 – Острога, 30

Пресслужба АФФК “Суми”

Коментарі закриті.