Асоціація футзалу Сумщини

“ДЕ-Трейдинг” – “Суми”: зустріч принципових суперників. Тепер – у Сєвєродонецьку

Нарешті наша команда повертається до змагань Екстра-ліги, і у неділю підопічні Івана Скіцка у Сєвєродонецьку зіграють із прямим конкурентом за потрапляння у плей-оф чемпіонату – “ДЕ Трейдингом”.

За роки існування нашого клубу зустрічі із командою Олександра Хурсова у пам’яті уболівальників точно залишилися надовго. Це і неймовірні спасіння у матчах регулярного чемпіонату, коли суперники на останніх секундах домашніх зустрічей рятували нічию, і потужна фінальна серія, яка залишися за “енергетиками” у домашньому матчі.

У цьому сезоні суперники також встигли зіграти очний матч у Сумах, і цього разу все пройшло набагато спокійніше. Команди грали до першого голу, і він вдався гостям. Надалі підопічні Олександра Хурсова за рахунок гри другим номером довели зустріч до перемоги – 4:1. Єдиний влучний удар у сумчан на рахунку капітана Романа Зеленського.

Турнірна ситуація наразі змушує обидві команди грати на перемогу. Після десяти турів у “Сум” сім очків, а у господарів – шість, причому “енергетики” наразі не потрапляють у вісімку найкращих. Протягом останнього тижня “енергетики” стали, напевно, головними ньюзмейкерами чемпіонату.

Спочатку клуб оголосив, що завершив кар’єру через травму Дмитро Шеховцов, а також команда із Миколаївки попрощалась з Андрієм Чудновим та Валерієм Шеховцовим. Натомість майже відразу прийшов вихованець харківського футзалу Владислав Воронцов.

А про справжню трансферну “бомбу” стало відомо у четвер. Клуб поповнили три бразильских легіонери – воротар Абнер та універсали Габріель та Родрігіньо. Скоріше за все, дебютують вони уже цієї неділі проти “Сум”.

А хто точно не зіграє цієї неділі – Андрій Цілик, який пропускає гру через дискваліфікацію за червону картку у Житомирі. Решта гравців готується до гри у стандартному режимі.

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – АФФК «Суми» (Суми)
12:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС
Арбітри:
 Д. Куций (Харків), С. Ключник (Миколаїв), А. Духан (Луганська обл.)
Хронометрист: А. Федоріщев (Луганська обл.)
Спостерігач арбітражу: В. Кузьменко (Київ)
Делегат: Ю. Кравченко (Сєвєродонецьк)

Посилання на трансляцію матчу буде опубліковано у суботу.

Пресслужба АФФК “Суми”

Коментарі закриті.