Асоціація футзалу Сумщини

“ДЕ Трейдинг” – АФФК “Суми”. Пряма трансляція матчу

У суботу наша команда проведе матч 2-го туру Parimatch Екстра-ліги проти миколаївського “ДЕ Трейдингу”.

«ДЕ ТРЕЙДИНГ» (Миколаївка) – АФФК «Суми» (Суми)
4 вересня. 12:00. м. Сєвєродонецьк, Льодовий ПС

Підопічні Олександра Хурсова відкриватимуть сезон матчем на власному паркеті. Команда з Донеччини минулий тур пропустила, тож саме у поєдинку з сумчанами миколаївці спробують набрати свої перші очки.

З приводу передсезонних змін, то варто відзначити, що з «Гепарда» до складу «ДЕ ТРЕЙДИНГа» знову повернувся Олександр Іванов, який свого часу виступав за миколаївців ще у Першій лізі. Також гравцями команди Олександра Хурсова стали вихованці донецького футболу/футзалу Даниїл Мозговий, Марко Щербак, Антон Вацюк і Артем Аніскін. Окрім них відзначимо прихід футзалістів з досвідом гри в Екстра-лізі. До лав команди долучилися Микита Шпигар та Віталій Дзюба. Відбулося підсилення й на воротарській позиції. Минулорічний чемпіон Литви у складі «Жальгіріса» Олександр Кравець тепер гратиме в еліті українського футзального чемпіонату.

Окремо поговоримо і про Віталія Катериніна, який є вихованцем сумського футзалу і, очевидно, що перший офіційний матч у футболці «ДЕ ТРЕЙДИНГа» проведе саме проти АФФК «Суми». 

Серед футзалістів, які покинули команду слід згадати Павла Чабанова, Родрігіньо, Владислава Ященка, Максим Почебута, Євгена Юнакова та Анатолія Доманського. Двоє останніх були одними з лідерів команди за результативністю. Однак, цього сезону більше ініціативи у свої руки мають брати інші гравці.

Безумовно, «ДЕ ТРЕЙДИНГ» неабияк омолодився. Серед найбільш досвідчених гравців, які залишилися у команді варто відзначити Дмитра Калукова, який пропустив майже весь минулий сезон через травму, а у міжсезоння паралельно почав працювати тренером дубля. Також до цієї когорти залучаємо й людину, яка відповідатиме за досвід на воротарській позиції. Це Іван Гурко.

З приводу гостей, то відзначимо, що саме вони стали однією з двох команд, які відкривали сезон у Parimatch Екстра-лізі. Команда Ярослава Пєсоцького (однак, діями сумчан у першому турі керував Володимир Гладов) була близькою, щоб заробити бодай очко у матчі з «Енергією», але все ж таки мінімально поступилася.

Звичайно, місцевих глядачів потішив атакувальний футзал від АФФК «Суми». Якщо досвідчений Зеленський вже давно є людиною, яка бере на себе ініціативу і забиває, то окремо відзначимо взяття воріт від новачка сумського колективу Едуарда Нагорного, який свого часу виступав у Першій лізі саме в команді Олександра Хурсова, а також результативний удар молодого Олександра Сметаненка. Активна й результативна гра молодих футзалістів, безумовно, додає шанувальникам АФФК «Суми» оптимізму й віри, що команда може зробити крок вперед.

Відзначимо, що минулого сезону у протистоянні з сумчанами «ДЕ ТРЕЙДИНГ» здобув чотири очки. У спорткомплексі СДПУ представники Донеччини перемогли з рахунком 4:1, а у Сєвєродонецьку, тоді ще підопічні Івана Скіцка, на останніх секундах втратили перемогу й розписали мирову – 3:3. Однак, новий сезон змушує команди розпочати серію очних протистоянь з чистого аркушу.

Арбітри: Андрій Швець (Харків), Ярослав Опришко (Кременчук),Артем Федоріщев (Сєвєродонецьк)​
Хронометрист: Юлія Змієвська (Сєвєродонецьк)​
Спостерігач арбітражу: Віталій Олійник (Київ) 
Делегат: Юрій Кравченко (Сєвєродонецьк)

Пресслужба АФУ

Коментарі закриті.