Асоціація футзалу Сумщини

“BroCars” – твій БРО у сфері імпорту авто

Наш черговий матеріал у серії розповідей про партнерів Асоціації футзалу Сумщини, мабуть, цілком очікувано, буде присвячено компанії «BroCars». Одним з основних факторів у зародженні нашої співпраці є те, що хлопці, які складають кістяк цієї молодої команди, яка активно прогресує і розвивається, самі пройшли доволі серйозний шлях у місцевому, а дехто і Всеукраїнському, футзалі, а тому чудово розуміють основні проблеми та потреби цього виду спорту. Ну а ми маємо змогу познайомити з діяльністю «BroCars» більш широку аудиторію.

Компанія «BroCars» займається широким спектром послуг, так чи інакше пов’язаних з митними операціями. Сюди входить і розмитнення різноманітних товарів, і послуги з імпорту автомобілів із Європи та США (як пригін та ремонт «під ключ», так і виконання окремих операцій), і банальні консультації з різноманітних питань щодо митного законодавства, у яких краще довіритися професіоналам.

Партнерство «BroCars» та Асоціації футзалу Сумщини почалося з того, що ця компанія стала титульним спонсором вищого дивізіону Зимового чемпіонату АФС з футзалу сезону 2020-2021 років. Сподіваємося, що воно продовжуватиметься у різноманітних проявах й надалі.

Від усього нашого колективу хотілося б подякувати хлопцям за їх внесок у розвиток місцевого футзалу та, зокрема, сприяння у проведенні наших змагань. Ну а усім нашим читачам можемо рекомендувати їх як дійсно класних фахівців у своїй справі!  

Коментарі закриті.