Асоціація футзалу Сумщини

BROCAR Вища ліга. Група Б. Анонс матчів третього туру

Цієї неділі у групі Б BROCAR Вищої ліги на майданчику Палацу студентського спорту СумДУ будуть зіграні матчі третього туру. Вперше у цьому зимовому сезоні повна програма туру відбудеться в один день, те ще й у вихідний. Проте, враховуючи заборону на відвідування матчів глядачами, це якщо й додає певної зручності, то лише в організаційному плані. Ну а вболівальники, як завжди, зможуть спостерігати за перебігом подій у матчах Вищої ліги біля екранів своїх моніторів. Посилання на прямі трансляції будуть заздалегідь опубліковані на наших ресурсах в мережі Інтернет.

13 грудня 2020 року /неділя/ Палац студентського спорту СумДУ
13:00 «CompService» – «Технологія»
Першими серед команд BROCAR Вищої ліги на майданчик вийдуть «CompService» та «Технологія». За час,що минув з того моменту, коли «комп’ютерники» вирішили випробувати свої сили у найвищому за рівнем дивізіоні АФС, це протистояння стало по-своєму класичним. Ні, не принциповим, а саме класичним. Ну хіба лише Яну Загорулько, можливо, хочеться краще зіграти проти своїх колишніх партнерів по команді. Справа у тому, що вже у своїй першій зустрічі в рамках чемпіонату АФС підопічні Тюріна реально нав’язали боротьбу «технологам», які на той час були ледь не на піку своєї гегемонії у місцевому футзалі. Це реально здивувало усіх сумських вболівальників, включно з тими, хто спочатку скептично ставився до підвищення цієї команди у класі. Відтоді «CompService» намагався завжди давати бій своїм грізним опонентам. Так, мова тут не йде про позитивний результат, звісно ж, часом траплялися й відверто провальні ігри, але найчастіше «комп’ютерники» боролися та тримали інтригу в матчах до останнього. Як мінімум, зручним для «Технології» цього суперника точно не назвеш. Зараз «CompService» перебуває не у кращому стані та не у найсильнішому складі. У той же час, «Технологія», як показала зустріч з сумським «Спартаком», цілком на ходу. Варто б лише додати у реалізації, адже використовувати лише одну з такої кількості створених гольових нагод, як мінімум, несолідно. Звичайно ж, безсумнівним фаворитом цього поєдинку є саме «Технологія». Підопічним Михайла Жогла треба набирати очки, аби якнайшвидше вирішити питання потрапляння у Суперлігу, адже подарунків від суперників у такій групі чекати не варто. Проте, сподіваємося, що гравцям «CompService» буде до снаги створити супернику відчутний супротив.

16:00 «Lex VSK-СумБуд» – «BROCAR-STAR PEPPERS»
На нашу думку, саме ця зустріч має стати центральною у третьому турі. Важко спрогнозувати, як у підсумку будуть розвиватися події на майданчику, але є припущення, що з інтригою тут усе буде у повному порядку. «Lex VSK-СумБуд» у цьому сезоні ще не перемагав. І якось складно навіть уявити, що ця серія без перемог може подовжитися ще на одну гру. Проте, «BROCAR-STAR PEPPERS» має цілком боєздатний склад, який за умов повної концентрації та самовіддачі здатен чинити супротив навіть такому сильному супернику. У «перців», треба визнати, є суттєві проблеми з ігровою дисципліною. Перш за все, це стосується гри в обороні. У поєдинках з двома «Спартаками» проблеми «Peppers» у захисті можна було детально роздивитися, як то кажуть, без усілякого мікроскопа. Дев’ять пропущених м’ячів після двох турів про це красномовно говорять. Але за рахунок індивідуальних дій окремих гравців у випадку з сумськими «спартаківцями» ситуацію вдалося врятувати. Зокрема, у своїх підсумках туру ми багато писали про подвиги Валерія Карацюби. Для Валерія ця гра буде мати особливу принциповість, адже достатньо довгий період часу він грав за «будівельників», а потім і тренував їх. Загалом, ми прогнозуємо перемогу «Lex VSK-СумБуд», проте нічия, для прикладу, була б дуже цікавою з точки зору загострення турнірної боротьби.

18:00 «Спартак» (Валіївка) – «Спартак»
«Спартаківське дербі», «битва проміжних лідера та аутсайдера», «зустріч старих друзів» – до цього матчу можна було б підібрати безліч банальних заголовків. Та почати хотілося б, перш за все, з того, що це буде перша зустріч цих команд в їх історії. Хоча одразу ж треба зауважити, що для команди з Валіївки, саме ось у такому форматі та з такою назвою, зустріч практично з будь-яким суперником буде першою. Проти своєї колишньої команди доведеться зіграти Суходубу, Чугаю та Колоусову. Грав за сумський «Спартак» і Когулько, але він усе ж більше асоціюється з іншою сумською командою, а ось перелічені гравці були для колективу Владислава Білоконя дуже важливими. Дуже цікаво буде подивитися на їх протистояння з Неліним, Ретушняком та Павлюком. Усі вони знайомі дуже-дуже давно, тому чимось здивувати один одного навряд зможуть, але вийти переможцями з цього поєдинку, не сумнівайтеся, бажають однаково сильно. Зрозуміло, що усі передматчеві вихідні дані говорять на користь третьої поспіль перемоги номінальних господарів. Але сумський «Спартак», для прикладу, посеред тижня якимось дивом пропустив лише один гол від «Технології», то чому б і зараз не зіграти максимально надійно позаду, а там десь і в атаці з‘явиться гарна нагода. Багато хто скаже, що «Технологія» тоді мала забивати значно більше, а «Спартаку» просто пощастило. Так, частка правди у цьому є, але є і підсумковий результат на табло. Хто сказав, що цього разу Неліну та компанії щаститиме менше?

Коментарі закриті.