Асоціація футзалу Сумщини

BROCAR Вища ліга. Група Б. Анонс матчів дев’ятого туру

У суботу, 30 січня, у спортивному комплексі Інституту фізкультури СДПУ ім.А.С.Макаренка будуть зіграні матчі передостаннього туру у групі Б BROCAR Вищої ліги. Про те, наскільки закрутилася інтрига у цій підгрупі, не казав лише ледащий. На третю путівку до Суперліги наразі претендують одразу три команди. І вже трохи менше, ніж за два тижні, ми дізнаємося, залишиться у потязі, який прямує до найвищого дивізіону зимового чемпіонату АФС, «Технологія», чи її виставлять на перон «CompService» або «BROCAR-STAR PEPPERS», які усе ще мають цілком реальні шанси заскочити в останній вагон.

29 січня 2021 року /п’ятниця/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка

20:00 «CompService» – «Спартак»
Зрозуміло, що гравці «CompService» будуть дуже уважно слідкувати за розвитком подій у матчі «BROCAR-STAR PEPPERS» – «Технологія». Він матиме суттєвий вплив на подальший розвиток турнірної ситуації у підгрупі. Але, разом з тим, жоден підсумок поєдинку головних конкурентів не зможе змінити завдання на гру для самих «комп’ютерників». Тюріна та його партнерів по команді влаштує тільки перемога. У іншому випадку усі попередні очкові здобутки не матимуть жодного значення. Так, є ще ймовірні варіанти, при яких «CompService» може стати третім навіть якщо зіграє внічию, але зараз їх не варто розглядати. Разом з тим, варто було б застерегти номінальних господарів від самовпевненості та якоїсь недооцінки опонента. Минулої суботи «Спартак» показав, на що здатен. І якщо вже у лідера чемпіонату виникли такі проблеми, то що вже казати про майже сусідів по турнірній таблиці. У грі першого кола перемогу з рахунком 7:3 святкував «CompService», але окремо зазначимо, що «спартаківці» тоді ледь не повернулися у гру після того, як поступалися у рахунку з різницею у 3 м’ячі.

30 січня 2021 року /субота/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка

11:00 «Lex VSK-СумБуд» – «Спартак» (Валіївка)
Взагалі-то цей матч мав би бути центральним у дев’ятому турі. Проте, відсутність суттєвої турнірної інтриги трохи нівелює його значимість у порівнянні з зустріччю «BROCAR-STAR PEPPERS» та «Технології». Справа у тому, що обидва колективи вже зняли питання виходу до Суперліги зі свого порядку денного, а отже можуть спокійно готуватися до другого етапу змагань. Єдине, що усе ще може хвилювати обидві сторони, так це те, хто ж усе-таки у підсумку посяде перше місце у групі. Крім того, можна здогадатися, що у представників Валіївки є певні реваншистські настрої. «Суху» поразку від «будівельників» у поєдинку першого кола навряд хтось забув. Ось і побачимо, був тоді у «спартаківців» просто невдалий день, чи «Lex VSK-СумБуд» реально переважає своїх суперників у майстерності, чи, наприклад, у питаннях тактики. Так чи інакше, нас очікує дуже цікавий матч. Тим паче, зустрічі, у яких команди не мають потреби грати чітко на результат, часто видаються доволі результативними.

12:00 «BROCAR-STAR PEPPERS» – «Технологія»
А ось у цій зустрічі суто у своє задоволення команди не пограють. Тут вже ніхто не буде думати про те, чи не надто нудною є гра для глядачів, та як ефектніше завершити той чи інший ігровий епізод. Тільки ефективність, тільки результат! А усе через те, що ціна помилки наразі є дуже високою. По факту, питання третього прохідного місця може вирішитися вже у цьому турі лише в одному випадку. Для цього необхідно, щоб «Технологія» виграла, а «CompService» втратив очки у протистоянні з сумським «Спартаком». Та про це ніхто думати не буде. І ті, і інші, будуть грати тільки на перемогу. У «BROCAR-STAR PEPPERS» іншого виходу просто немає, ну а «Технології» було б якось не дуже добре заганяти себе в обставини, коли в останньому турі буде гостра необхідність обігрувати валіївський «Спартак». Хто там знає, який настрій буде у «червоно-білих» на той момент. Можуть і добряче впертися. Прогнозувати не те що можливий підсумковий рахунок, а навіть просто результат, було б не зовсім розумно. Очікувати можна буквально будь-якого розвитку подій. Так, «Технологія» є фаворитом, але сам по собі цей факт зовсім нічого не гарантує. Також слід нагадати, що у першому колі перемогу з рахунком 6:3 здобули саме «технологи», а «перці» тоді записали у свій «актив» одразу два автоголи.

Коментарі закриті.