Асоціація футзалу Сумщини

BROCAR Вища ліга. Група Б. Анонс матчів четвертого туру

У суботу, 19 грудня, у Палаці студентського спорту будуть зіграні матчі четвертого туру у групі Б BROCAR Вищої ліги. Зимовий чемпіонат поступово набирає обертів, часу на розкачку більше немає, а тому попереду нас очікують дуже цікаві матчі з підвищеною мотивацією та відповідальністю з боку кожної з команд.

19 грудня 2020 року /субота/ Палац студентського спорту СумДУ
11:00 «Спартак» – «CompService»
Обігравши «Технологію» минулої неділі, «CompService» одразу ж піднявся до верхньої трійки турнірної таблиці. Звісно ж, це місце «комп’ютерників» є доволі умовним, адже одразу три команди наразі мають у своєму активі однакову кількість очок. Тим не менше, чому б підопічним Тюріна не розвити успіх вже у найближчому турі. Суперник їм цілком по зубах. З іншого боку, «Спартак» навряд налаштований продовжувати участь у чемпіонаті лише задля постійного постачання очок своїм опонентам. Колись ця серія має перерватися. То чому не зараз? Вигравай найближчу гру, і інтрига у групі одразу ж засяє новими яскравими барвами. Дуже цікаво буде поспостерігати, яку тактичну модель на цю гру обере «Спартак». Якщо номінальні господарі спробують грати від оборони, що, в принципі, було б найбільш логічно, то у «CompService», ймовірно, можуть виникнути певні труднощі, адже «комп’ютерники» теж більше полюбляють діяти другим номером. А ось більш атакувальна гра «спартаківців», з тієї ж причини, може створити проблеми для них самих.

12:00 «Спартак» (Валіївка) – «Lex VSK-СумБуд»
Чим далі у ліс – тим більше дров. Саме ця приказка чомусь першою спадає на думку, коли мова заходить про черговий матч «Lex VSK-СумБуд». Минає тур за туром, а команда усе ніяк не може розпрощатися з цим нічийним синдромом. А суперники трапляються на турнірному шляху чимдалі серйозніші. Ось і зараз «будівельникам» належить зіграти з валіївським «Спартаком» – командою, яка виграла три стартові гри із загальною різницею м’ячів 19:2. Ось і думай-гадай. З одного боку, взяти хоча б одне очко у протистоянні з таким суперником – ще та радість. А якщо поглянути на це з іншої сторони, то так можна й усе перше коло у суцільні нічиї грати. То що, треба вже перемагати?! Якщо оцінювати цю гру з боку «Спартака», то цікаво побачити, як команда протистоятиме, мабуть, своєму найсерйознішому супернику за цей час. Усі чудово розуміють, що чергова перемога може стати дуже вагомою заявкою на достроковий вихід команди Шевкунова до Суперліги. У принципі, ми не дуже й проти, але усе ж хотілося б, щоб інтрига на першому етапі чемпіонату протрималася подовше.

15:00 «Технологія» – «BROCAR-STAR PEPPERS»
Ймовірно, найцікавіший матч туру у плані співвідношення сил суперників. І справа тут не лише у однаковій кількості набраних очок. На теперішній час ці команди, якщо оцінювати суто теоретично, мають більш-менш зіставні склади. «Технологію» зараз можна порівняти з раненим звіром. Лише одна перемога та нічия після трьох зіграних матчів – не найкращий результат для такої амбіційної команди. Ну а сам факт поразки від «CompService» просто не міг не задіти самолюбство «технологів». Гравці «BROCAR-STAR PEPPERS» у минулому турі навпаки довели собі, що вони можуть грати на рівних з лідерами місцевого футзалу. Що б хто не казав, а «Lex VSK-СумБуд» і зараз продовжує сприйматися саме так. Ось і подивимося, хто віддасть більше сил для здобуття перемоги. У підсумку вона, швидше за все, буде мати дуже велику вагу.

Коментарі закриті.