Асоціація футзалу Сумщини

BROCAR Вища ліга. Анонс вирішальних матчів у групі Б

Ось і добігає кінця перший етап зимового чемпіонату АФС у групі Б BROCAR Вищої ліги. Вже найближчої суботи тут відбудуться два з трьох матчів заключного туру. Поєдинок між «Lex VSK-СумБуд» та сумським «Спартаком» буде зіграно наступного тижня, але він вже жодним чином не вплине на підсумкове розташування команд у турнірній таблиці. Ну а доля третьої путівки до Суперліги визначиться якраз за підсумками зустрічей «Технології» з валіївським «Спартаком» та «BROCAR-STAR PEPPERS» з «CompService».

06 лютого 2021 року /субота/ Спорткомплекс ІФК СДПУ ім.А.С.Макаренка

11:00 «Спартак» (Валіївка) – «Технологія»
Цікавість цього матчу та рівень інтриги в ньому, перш за все, будуть залежати від налаштованості на гру з боку гравців «Спартака». Номінальні господарі вже остаточно вирішили абсолютно усі свої турнірні завдання, які могли ставитися перед командою на цьому етапі, а тому єдина їх мотивація може полягати просто у здобутті чергової перемоги. Як ми вже зазначали у своєму попередньому матеріалі, станом на цей момент валіївці серед усіх суперників по підгрупі не обігрували лише «Технологію». Зустріч цих команд у першому колі, нагадаємо, завершилася нічиєю – 2:2. У «Технології» з мотивацією зараз усе має бути у повному порядку. Невдачі у попередніх іграх перетворили підопічних Михайла Жогла із фаворитів у аутсайдерів перегонів за путівку до Суперліги. Але найголовніше те, що шанси у них усе ще залишаються, а це означає, що припиняти боротьбу ще зарано! Наразі існує лише один варіант розвитку подій, за якого «біло-сині» можуть посісти третє місце. Для цього потрібно, щоб «BROCAR-STAR PEPPERS» та «CompService» зіграли внічию, ну а самі «технологи», звісно ж, перемогли. У цьому плані дуже добре, що «Технологія» зіграє раніше за своїх конкурентів, адже вона буде змушена у будь-якому разі грати на перемогу, ще не знаючи, чи подарують їй шанс на успіх. Ну а загалом для обох колективів це буде відмінна нагода ще раз випробувати свої сили на фоні серйозного суперника. Словом, має бути цікаво.

12:00 «BROCAR-STAR PEPPERS» – «CompService»
А ось кому зовсім не потрібно розраховувати на чиюсь допомогу, так це «перцям» і «комп’ютерникам». Зараз ситуація знаходиться повністю під їх контролем, і лише від гравців цих обох команд залежить, у якій лізі вони гратимуть впродовж двох наступних місяців. На теперішній час трохи більші шанси на успіх мають підопічні Валерія Карацюби, але у суботу зранку усе може змінитися. Справа у тому, що перемога «BROCAR-STAR PEPPERS» у очному матчі цих команд в рамках першого кола дозволить їм обійти «CompService» навіть якщо у майбутній грі буде зафіксовано нічию. Але! Якщо «Технологія» годиною раніше обіграє валіївський «Спартак», то обом колективам доведеться грати лише на перемогу. І ось такий варіант був би найбільш цікавим для пересічного вболівальника. Насправді, дуже хотілося б, щоб суперники підійшли до цієї вирішальної зустрічі в оптимальному кадровому стані, адже впродовж сезону і «BROCAR-STAR PEPPERS», і «CompService» доволі часто були вимушені грати в чисельно обмежених складах, що у підсумку позначалося на результаті. Одразу хотілося б пояснити усім, що фаворита у цій парі зараз немає і бути не може. Навіть поразка команди Тюріна у попередній зустрічі з «перцями» зовсім не говорить про те, що вони реально слабші за своїх опонентів. Просто так склалися обставини на той момент. Ну а у суботу усе почнеться, як то кажуть, з чистого аркушу. Це, насправді, не може не тішити. І нехай переможе сильніший!

На жаль, вболівальники, як і раніше, не зможуть побачити матчі вживу. Але ми закликаємо усіх любителів футзалу увімкнути прямі трансляції поєдинків, і хоча б так відчути рівень напруги та атмосферу, яка буде їх супроводжувати.

Коментарі закриті.