Асоціація футзалу Сумщини

BROCAR Вища ліга. Група Б: у вівторок «Lex VSK-СумБуд» прийматиме «Технологію»

У перший день грудня у групі Б BROCAR чемпіонату АФС (якщо Ви раптом пропустили новину, ще раз нагадаємо, що віднині Вища ліга зимового чемпіонату має саме таку назву) матчем «Lex VSK-СумБуд» – «Технологія» відкриється програма другого туру. Спочатку на цей день було заплановано останній поєдинок першого туру між «Технологією» та сумським «Спартаком», проте, в останній момент до розкладу ігор довелося внести певні корективи.

01 грудня 2020 року /вівторок/ Палац студентського спорту СумДУ
19:30 «Lex VSK-СумБуд» – «Технологія»

Як відомо, протистояння «Lex VSK-СумБуд» та «Технології» на рівні місцевого футзалу вже давно переросли у розряд своєрідного дербі. Ці суперники із року в рік стабільно перетинаються не лише на рівні міського чемпіонату, але й у іграх відбіркового етапу Другої ліги чемпіонату України, яка цього року зазнала певних реформ. Традиційно ці зустрічі проходять у принциповій, безкомпромісній боротьбі, підсумок якої зазвичай важко спрогнозувати. Впевнені, що майбутня гра не стане у цьому плані виключенням.

Для номінальних господарів новий зимовий сезон розпочався минулого тижня. «Будівельники» провели доволі непоганий матч проти «CompService», але подолати оборонні побудови суперника вдалося лише одного разу, і у підсумку вони були вимушені задовольнитися лише нічиєю. «Технологія» напередодні старту сезону взяла участь у передсезонному турнірі АФС, де посіла цілком пристойне друге місце, пропустивши уперед АФФК «Суми». У заявці «технологів» на сезон можна побачити кількох доволі досвідчених новачків, котрі мають допомогти підопічним Михайла Жогла вкотре поборотися за чемпіонство, адже конкуренція у найвищому дивізіоні, виходячи зі складу учасників, цього року має зрости. Перш за все, на нашу думку, уваги заслуговує перехід до складу «біло-синіх» Володимира Саєнка, який ще цілком здатен якісно закрити позицію першого номера.

Як ми вже написали вище, заздалегідь передбачити, на чию користь завершиться матч за участі цих команд, досить непросто. Тому будемо сподіватися, що гра вийде видовищною та цікавою для вболівальників, які будуть спостерігати за перебігом подій на майданчику біля екранів своїх моніторів. Нажаль, карантинні вимоги усе ще не дозволяють прихильникам футзалу повернутися на трибуни спорткомплексів.

Коментарі закриті.