Асоціація футзалу Сумщини

Бліц-опитування представників команд. Друга частина

Асоціація футзалу Сумщини на прикінці року вирішила провести бліц-опитування представників команд, та задали їм наступні питання:

1. як оцінюєте старт для своєї команди та Чемпіонату в цілому;

2. кого вважаєте чи вважали фаворитом своєї ліги;

3. ваша оцінка рівня Чемпіонату;

4. з якими складнощами зіткнулася команда перед початком Чемпіонату;

5. які побажання до АФС стосовно організації та проведення змагань.

Деякі інтервью, з технічних причин, вдалося опрацювати тільки зараз

Віталій Ханюков (Lex VSK)

Кожного разу хочеться дякувати Збройним Силам, всім Захисникам та Захисницям України за можливість займатися улюбленою справою. Незважаючи на результати, прикрі поразки, старт турніру для «LEX-VSK» відмічу зі знаком +. Команда з кожним матчем прибавляє, дуже приємно спостерігати, коли в п’ятьох, шістьох хлопці в прямом сенсі слова б’ються один за одного на майданчику. Це найголовніше, а з таким бажанням та самовіддачею прийде і результат.
             Всі команди вищої ліги відповідають назві чемпіонату, адже кожний в своєму складі зібрав кращих виконавців області. Звичайно, як завжди, виділяється один із флагманів сумського футзалу «Технологія-Агросвіт», дуже якісну гру демонструють «СумиГаз» та «Україна Токарі». При цьому не можу не відмітити «Сумихімпром-СДПУ», адже хлопці мають великий потенціал, котрий вміють реалізувати тренери команди Кравченко Ігор Миколайович та Гладов Володимир Васильович.

    В силу різних обставин не можемо розраховувати на всіх виконавцім команди, але іноді такий обмежений склад прибавляє хлопцям відповідальності та впевненості.
                Хочу відмітити високий рівень організаціїї чемпіонату та побажати команді АФС подальшого розвитку та наснаги.
Користуючись нагодою хочу привітати футзальну сім’ю Сумщини з наступаючим Новим Роком, побажати здоров’я, мирного неба та скорішої перемоги України.

Євген Хабовець (Сумиобленерго)

Перш за все хотів би подякувати ЗСУ за можливість взагалі проводити чемпіонат!

Дякую воїнам, які мужньо та відважно боронять нашу рідну землю і виборють право на існування українського народу. Відповідаючи на перше та мабуть і на третє питання, хочу зазначити, що четверо гравців нашої команди знаходяться в лавах ЗСУ на передових позиціях! А це гравці основного складу команди “Сумиобленерго”. Тому перед початком сезону були сумніви щодо спроможності нашої команди виступати саме в вищій лізі чемпіонату. До нас приєдналися декілька молодих гравців і питання було вирішено. Щодо оцінки початку чемпіонату для нашої команди зі спортивної точки зору – оцінка “задовільно”. Хочеться зазначити, що повноцінної підготовки не було. Вплинули також затягнуті терміни проведення чемпіонату області з великого футболу, адже частина гравців була задіяна і в цих змаганнях. Але з цим питання зіткнулася не тільки наша команда. Особисто моя думка, в цілому всі команди зараз втягуються у чемпіонат і саме футзального змісту на майданчику стає звісно більше у порівнянні з першими турами.

Фаворитами змагань вважав до початку команду Технологія і Сумигаз.

До організації чемпіонату до АФС ніяких питань немає. При всіх цих складнощах, які виникають організатори знаходять швидкі рішення.

Побажання до представників команд і взагалі до всіх учасників розуміти, що всі ці неподобства, наприклад, відключення світла, якнаслідок проблеми з відеозаписом ігор створює наш спільний ворог! А рівень проведення змагань, як до воєнного часу, досить пристойний! 

Бажаю організаторам, учасникам змагання всім українцям Перемоги нашій Україні! Щоб в мирний час в Суми повернулася професійна команда з футзалу і саме в нашому місті пройшли фінальні ігри амоторського чемпіонату!



Коментарі закриті.