Асоціація футзалу Сумщини

Анонс заключних матчів першого етапу Літнього чемпіонату АФС

Вже у п’ятницю, 9 липня, відбудуться заключні матчі не лише у групі С, а й в усьому першому етапі Літнього чемпіонату АФС. Тим, що жодної реальної турнірної інтриги вони в собі не нестимуть, ми, мабуть, нікого не здивуємо. Проте, казати, що вони будуть прохідними для команд та нецікавими для вболівальників, буде неправильно. Ці ігри цілком заслуговують на вашу увагу.

09 липня 2021 року /п’ятниця/ ФЦ «Барса»
17:30 «Lex VSK» – «CompService»
У першому поєдинку ігрового дня буде визначатися доля підсумкового першого місця у підгрупі. По факту воно не даватиме тріумфатору жодних бонусів та привілеїв, але ж і питання банального престижу ніхто не відміняв. Так чи інакше, у обох колективів присутній характер переможців, а тому й грати обидві сторони, повірте, будуть у повну силу. За усю історію існування команди «CompService» можна нарахувати достатньо випадків, коли «комп’ютерники» відбирали очки у відвертих фаворитів або, якщо хочете, гегемонів місцевого футзалу. І команда «Lex VSK» теж була у числі «постраждалих». За прикладом далеко ходити не потрібно. Остання подібна сенсація трапилася у минулому зимовому сезоні. Та саме зараз перевага номінальних господарів у кадровому потенціалі видається як ніколи значною. Чи вдасться її матеріалізувати у результат на табло – інше питання, але однозначними фаворитами цього протистояння будуть «помаранчеві». По факту, «CompService» є найсерйознішим суперником серед тих, з ким команді Валерія Шепеля довелося зустрітися на старті сезону. Ось і побачимо, якою буде у неї різниця забитих та пропущених м’ячів за підсумками усього першого етапу, адже нинішні «34:4» після стартових трьох ігор просто не можуть не вражати.

18:30 «NK Group» – «Олександрія»
У заключній грі першого етапу зустрінуться нинішні аутсайдери групи С. У випадку своєї перемоги або нічиєї, «NK Group» стане третім, ну а звитяга «Олександрії» призведе до ситуації, коли в активі одразу трьох команд буде по три набраних очки. Знову ж таки, це не матиме жодного принципового значення, але підсумкові місця між цими учасниками будуть розподілятися вже за додатковими показниками. Тепер що стосується безпосередньо майбутнього протистояння. Його підсумок, як нам видається, буде напряму залежати від складу краснопільців саме цього дня. Минулий тур показав, що навіть за мінімального кадрового підсилення команда грає зовсім по-іншому. Фактично, для того, щоб якісні зміни було помітно, достатньо появи навіть одного Сергія Шатьорного. По-своєму визначним минулий тур був і для «Олександрії». Команда, яка від початку вважалася головним аутсайдером групи, зіграла доволі непоганий матч проти «CompService». Сказати, що хлопці дали бій «комп’ютерникам», буде не зовсім правильно, адже до певного часу гра була під повним контролем підопічних Тюріна. Але грати у футбол вони вміють – це факт. То чому б не набрати свої перші очки у змаганнях під егідою Асоціації футзалу Сумщини просто зараз?

Коментарі закриті.