Асоціація футзалу Сумщини

Анонс заключних ігор другого туру у Першій лізі

Сьогодні та в середу мають бути зіграні другого туру у Першій лізі в обох групах. О 18:30 на майданчик  вийдуть гравці путивльської Ярославни, та гравці команди Ніка. У першому турі команди зазнали мінімальних поразок, тому на цю зустріч кожен з колективів покладає надію здобути першу перемогу на турнірі.

Ярославна  – Ніка. 7 грудня, 18:30, Палац студентського спорту.

Прогноз: 3:3.

Заключною грою туру групи А буде зустріч між командами Прокуратура та Тріумф-Signal. Якщо дивитись по досвіду виступу команд, то на відміну від Тріумфу, які не перший сезон виступають у турнірах під егідою АФС, то команда силовиків, доволі свіжий колектив, який у минулому році брав участь у розіграші чемпіонату серед підприємств міста Суми. У першому ж турі підопічні Козолупа зазнали нищівної поразки від іменитого колективу Динамо 0:4. А ось Прокуратура обіграла Ніку у досить драматичному поєдинку.

 Прокуратура  – Тріумф-Signal. 7 грудня, 19:30, Палац студентського спорту.

Прогноз: 5:4.

Досить цікавий матч нас очікує о 20:30. Так тріумфатори першого туру зійдуться в очному протистоянні. Щодо команд Гранум та Елітбуд, то зустріч можна охарактеризувати як протистояння молоді проти досвіду, адже більшість гравців Грануму молодше своїх опонентів з команди Елітбуд. Щодо досвіду, то у складі «будівельників» чого вартує лише ім’я Сергія Ткаченка. Тому хто сьогодні переможе, молодість чи досвід стане відомо в останній зустрічі цього ігрового дня.

Гранум  – Елітбуд. 7 грудня, 20:30, Палац студентського спорту.

Прогноз: 2:2.

На середу запланована дві зустрічі «вишки», і заключна гра туру у першій лізі групи «В». Так один із фаворитів першої ліги «Автомобіліст» номінально прийматиме молодий колектив Вальхалла. У першому турі Автомобіліст переконливо переграв Олімпік 6:2, а «вікінги» мінімально поступились Елітбуду 1:2

Автомобіліст  – Вальхалла. 9 грудня, 20:30, Палац студентського спорту.

Прогноз: 4:1.

Коментарі закриті.