Асоціація футзалу Сумщини

Анонс та розклад матчів 3-го етапу літнього чемпіонату Сумської області з футзалу

На цьому тижні команди учасники літнього чемпіонату Сумської області з футзалу, стартують в третьому етапі чемпіонату. Боротьба за нагороди набирає оберти, за підсумками результатів другого раунду, колективи були розбиті на чотири дивізіони: Ліга Чемпіонів, Ліга Європи, Ліга Конференцій та Ліга Націй. До вашої уваги, анонс майбутніх поєдинків в кожному із дивізіонів.

Ліга чемпіонів

Вісім кращих колективів літа, посперечаються між собою за звання літнього чемпіона. Команди, вдало пройшли два відбірні етапи, тож тепер в очних дуелях розіграють сильнішого.

Група А

Газмережі СФ – CompService/ 15 липня; 18:00- поле 3/

Технологія-Агросвіт – Третій тайм-Likarske / 15 липня; 19:00- поле 3/

В квартеті «А», все розпочнеться з протистояння Газмереж та CompService. Команди підходять до очної зустрічі з абсолютно протилежним настроєм. «Газовики», впевнено вийшли до вісімки кращих паралельно демонструючи яскравий футзал, а «комп’ютерники», серйозно забуксували останнім часом, і не вражають результатами. Якщо підопічні Олексія Тюріна не виправлять ситуацію, то наврядчи зможуть щось протиставити господарям.

Другий матч групи – Технологія-Агросвіт проти Третього тайму-Likarske. І дане протистояння окрім турнірної боротьби, підігрівається ще й тим, що підопічні Віталія Паська, являються дуже не зручним суперником для «технологів». Гостям, вдається нав’язати серйозний супротив суперникам і не рідко ці матчі несуть сенсаційний результат. Тож з не терпінням будемо чекати на гру.

Група В

СК Поліцейських Сумщини – Lex VSK / 16 липня; 18:00 – поле 3/

Колос Северинівка – Елітбуд / 16 липня; 19:00 – поле 3/

В квартеті «В», нестримні СК Поліцейських Сумщини зіграють проти не менш потужних Lex VSK. Саме ці два колективи є головними фаворитами груп , тож цікаво буде подивитися як вони будуть поводитися в очній боротьбі. З точки зору малюнку гри, то є певна перевага господарів, котрі демонструють класний футзал, здебільшого спрямований на хорошу фізичну підготовку. Віталію Ханюкову доведеться серйозно попрацювати над мотивацією гравців Lex VSK, адже в даному протистоянні це може стати головним фактором.

Другими зійдуться між собою команди, котрих відверто кажучи не багато хто очікував побачити на цьому етапі серед вісімки кращих колективів. Проте Колос Северинівка та Елітбуд, зуміли показати себе з кращою сторони та цілком заслужено перебувають на фінальній стадії чемпіонату. Навряд чи на команди буде якийсь серйозний тиск, проте і недооцінки бути також не може. Буде цікаво подивитися, кому вдасться продовжити свою позитивну серію в очному протистоянні.

Ліга Європи

Ліга Європи, представлена колективами, котрим не вдалося за підсумками другого етапу посісти два призові місця в своїх групах зі шляху Чемпіонів.

Група «А»

Brocar-Star Peppers- ЕФК Олександрія / 17 липня; 19:00 – поле 3/

Лебединські ковбаси – Соборна Білопілля / 19 липня; 19:00 – поле 3/

Хороший склад підібрався у квартеті «А», де кожен колектив спроможний приподнести сюрприз. Навіть складно сказати, хто може бути реальним фаворитом пари, адже суперники вбачаються доволі рівними.

В першому матчі, Brocar-Star Peppers зустрічатиметься з ЕФК Олександрією. «Перці», явно більш досвідчені за своїх опонентів, проте не рідко цього літа команді Валерія Карацюби, не вистачало легкості. Як раз з цим у гостей жодних проблем, мобільності молоді Олександрії не займати, тому головним завданням для Віталія Гученка, буде підготувати гравців психологічно, та налаштувати, що їм по силах конкурувати з подібними суперниками.

Гострим вбачаємо суперництво старих знайомих. Лебединські ковбаси прийматимуть Соборну Білопілля. Лебединці, до останнього буди претендентами на вихід до вісімки кращих, тож спробують реабілітуватися в лізі рангом нижче. Для цього їм обов’язково потрібно перемагати білопільців. Як ми вже зазначили, команди вже зустрічалися між собою в рамках зимового чемпіонату Сумської області у Другій лізі. Тоді, саме підопічні Валерія Глуха були дещо сильнішими. Тож якщо згадають рецепт колишнього успіху, цілком можуть повторити його знову.

Група «В»

Явір Краснопілля – Натон / 17 липня; 18:00 – поле 3/

Сумиобленерго – Балу / 18 липня; 18:00 – поле 3/

Потужним за складом учасників виглядає і квартет «В». Явір та Сумиобленерго, взагалі є стабільними учасниками Вищої ліги. Тож очікуємо кілька справді гарячих протистоянь.

Першими розпочнуть баталії у групі Краснопільський Явір та Натон. І здається, що фаворит на папері, має з легкістю забирати свої рядові три пункти. Проте, Постольчани показали, що можуть приподнести сюрприз. Тим паче, якщо відношення суперника буде дещо недбайливим.  Краснопільці, поки йшли без осічок з командами нижчими за рангом, та чи буде так завжди, покаже час.

Сумиобленерго зустрінеться з ФК Балу. І у даній грі модна чекати чого завгодно. Обидва колективи, цього літа мають певні проблеми з воротарською позицією, і на цій позиції як в перших так і других немає стабільного гравця, тож мабуть це і буде найголовнішим питанням. В кого страж воріт відіграє більш надійно, тому і посміхнеться удача. Тим паче, що в атаці команди грають досить розкуто.

Ліга Конференцій

В «Лізі Конференцій», змагатимуться вісім колективів, що були кращими за підсумками другого етапу зі шляху переможців.

Група «А»

Прокуратура – FC Unity / 15 липня; 19:00- поле 4/

Фортуна – ТРО Суми / 19 липня; 18:00 – поле 4/

Прокуратура, котра впевнено пройшла свою групу, тепер розпочне проти амбітних FC Unity. Господарі, досить стабільно грають вподовж всього літа, чого не скажеш за гостей, котрі можуть втратити очки з Сумиобленерго-КПР, то переграти когось на кшталт Зірки або Patriots. Тож недооцінювати «прокурорам» цю команду точно не варто. Чи зіграють підопічні Андрія Жернового, так само холоднокровно як це було до цього, дізнаємося після матчу.

У другій парі Фортуна, зіграє проти ТРО Суми. ТРОшники, по трохи приходять до тями, після провального старту, і вже все не так однозначно з фаворитом у даній зустрічі. Якщо гості, зіграють як це було в матчі з Forza або Peroff, то цілком можуть створити проблеми підопічним Владислава Лавруся.

Група «В»

Хлібодар – СП-Паритет /15 липня; 18:00 – поле4/

Нова пошта – Валедіанс / 18 липня; 19:00 – поле 3/

В групі «В», Нова пошта виглядає явним фаворитом, і цікаво буде подивитися кому все ж таки вдасться зупинити «поштарів». Першими це спробують зробити гравці Валедіансу. Підопічні Леоніда Сеня, зуміли зіграти досить сміливо проти Зірки, за що і буди нагороджені перемогою. Та чи зможуть гості, це робити на постійній основі. Будемо слідкувати разом.

Хлібодар, котрий дещо несподівано виявився серед числа фаворитів, протистоятиме СП-Паритет. Де сто відсотків, буде дуже не просто підтвердити свій статус. Гості, є однією з найдосвідченіших команд, гравці якої точно знають що робити на майданчику. Тож якщо не вдасться показати свої найкращі якості, Степанівці цілком можуть залишиться без очок.

Ліга Націй

В цій лізі зібрані колективи котрим не пощастило потрапити до двійки призерів в своїх групах на шляху переможців.

Група «А»

Колос Підліснівка – Red Falcons / 16 липня; 18:00 – поле 4/

Forza – Сумиобленерго-КПР / 16 липня; 19:00 – поле 4/

Колос Підліснівка спробує нарешті здобути першу перемогу в чемпіонаті у грі Red Falcons. Господарі, провалили другий етап, де від них були певні очікування. Проте команді так і не вдалося вирішити кадрове питання, що і відклалося на результатах. Те саме за великим рахунком стосується і Red Falcons, лише одна перемога над Грифонами і все. Тож ця зустріч може дати командам новий ковток свіжого повітря. Цікаво хто ж за нього вхопиться.

Друга зустріч відбудеться між Forza та Сумиобленерго-КПР. Господарі, можуть винити лише себе, що не зуміли пробитися до так званої ліги конференцій. Тож тепер мають реабілітуватися та спробувати перемогти в сітці, де вони виглядають як один із головних претендентів. А перемога над КПРівцями, допоможе зробити перший крок до цього.

Група «В»

Зірка – Peroff /19 липня; 18:00 – поле 3/

Patriots – Грифони/19 липня; 19:00 – поле 4/

Досить незвично бачити серед кагорти колективів «Ліги націй», команду Зірку, але вийшло так, що «адвокати», не зуміли показати свій звичний рівень, тож тепер зіграють групі В. Грищенко і Ко, розпочнуть свій шлях в цьому етапі поєдинком проти  Peroff.  І наразі важко сказати, чого очікувати від даного протистояння, адже це літо обидва колективи проводять значно слабше ніж ми бачили до цього. Проте літній сезон 2024, побудований так, що на кожному із раундів все можна починати з чистого аркуша тож, будемо сподіватися, що суперникам вдасться показати цікавий та конкурентний футзал, котрий порадує глядачів.

Друга пара, що буде змагатися в квартеті «В» – Patriots та Грифони. Господарі, так і не вдалося втримати необхідний результат в матчі з FC Unity, тож тепер спробує дістатися до нагород в дивізіоні «Ліги націй». І стартовий поєдинок проти Грифонів, буде чудовою можливістю позитивно розпочати цей шлях.

Коментарі закриті.