Асоціація футзалу Сумщини

Анонс шостого туру Gold Division

 Шостий календарний тур Gold Division буде зіграно в неділю 22 грудня. Усі зустрічі пройдуть на паркеті Палаці студентського спорту – легкоатлетичному манежі. Також між матчами на глядачів очікує зустріч між Food Centre – CумДУ та Кардинал-Рівне в рамках 12 туру FavBet Екстра ліги. Цього тижня вихідний отримають гравці Динамо.

Відкриватимуть ігровий день «сусіди» по турнірній таблиці, команди, які мають в активі лише по одній перемозі – Сумиобленерго та Compservice. Пропустивши по 5 м’ячів у попередньому турі команди налаштовуються дати бій цьому протистоянні, та трохи покращити своє турнірне становище, адже команди розташувались у нижній частині турнірної таблиці – відповідно восьма та дев’ята позиції.

22 грудня, 10:00. Сумиобленерго – Compservice. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Пєсоцький Я., Коваль О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 3:3.

В досить діаметрально-протилежних настроях команди Сумихімпром-СДПУ та Star Peppers підходять до наступної зустрічі нашого ігрового дня. Адже «хімікі» на останніх хвилинах упустили перемогу у важкому матчі проти Агросвіту у минулому турі, а в п’ятницю зазнали нищівної поразки від кременчуцької Геології в рамках 2-го туру розіграшу ЧУ серед команд Другої ліги. Натомість «перці» у минулому турі впевнено здолали енергетиків, а у перенесеному матчі 4го туру Gold Division сенсаційно перемогли грізний Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2. Чи вдасться  Сумихімпром-СДПУ отримату таку бажану перемогу чи все ж Star Peppers продовжить свою виграшну серію ми дізнаємось вже скоро.

22 грудня, 11:00. Сумихімпром-СДПУ – Star Peppers. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Пєсоцький Я., Коваль О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 5:4.

Технологія, яка ще не втрачала очок у всіх змагання, яких бере участь буде мірятися силами зі Спартаком який славиться шаленою армією уболівальників. В цьому році команди вже зустрічались на паркеті в рамках розіграшу кубку Сумщини, де звитягу отримали Петраков і Ко з рахунком 6:4. Чи зможе шалений тиск з трибун похитнути щільні ряди захисту технологів стане відомо одразу після матчу Екстра ліги. 

22 грудня, 15:00. Технологія – Спартак. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Ігумнов О., Паращенко О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 2:4.

Безумовно центральний матч туру, адже навіть на цю гру отримав призначення Наглядач арбітражу в особі голови суддівського комітету АФС. Лідер турнірної таблиці, який ще не знав гіркоти втрати очок Lex VSK-СумБуд протистоятиме Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2. Останніх, щось лихоманить останні 2 тури. У п’ятому турі команда врятувалася на останніх секундах від поразки від команди педуніверситету, а в перенесеному матчі 4-го туру взагалі зазнали поразки від скромного «Peppers». До цього команди зустрічались у ½ фіналі розіграші кубку Сумської області, де в основний час суперники сильнішого так і не виявили 1:1. Лише в серії післяматчевих пенальті долю путівки до фіналу вирішили на користь Агросвіту.

22 грудня, 16:00. Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 – Lex VSK-СумБуд. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Паращенко О., Мисловська М. Хронометрист: Новіков М. Наглядач арбітражу: Ігумнов О.

Дискваліфікація: Нагернюк.

Прогноз рахунку 4:3.

Чи вдалося Грануму налаштувати свою гру ми побачимо у заключному матчі 6-го туру проти команди іноземних студентів СумДУ. Відігравши 5 ігор Феміда лише в двох останніх іграх здобувала очки, що і допомогло покинула дно турнірки. Щодо International, то якщо команда буде демонструвати  якість футболу, як і у попередньому турі то, в принципі, підопічні Галеніна можуть з упевненістю розраховувати на позитивний для себе результат. Адже майже тайм, без замін триматись проти «прокурорів» – це суттєве досягнення для них.

22 грудня, 17:00. International – Феміда Гранум. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Арбітри: Мисловська М., Ігумнов О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 5:0.

Коментарі закриті.