Асоціація футзалу Сумщини

Анонс п’ятого туру у Першій лізі

У суботу буде проведено повноцінний тур як у Вищій так і Першій лігах Зимового чемпіонату АФС. Нарешті Перший дивізіон повертається у свою «домівку» – зал спорткомплексу СДПУ ім. Макаренка. Ігри розпочинаються о 12:00. Нагадаємо, у зв’язку із карантинними обмеженнями ігри проходять за порожніх трибун.

Першими на майданчик вийдуть представники групи «В» команди новачки АФС Локомотив із Ворожби та Вальхалла. Обидві команди ще не знали смаку перемог. Тільки у «вікінгів» є одна нічия в активі, але здобута у важкій грі проти Автомобіліста.

12:00. Субота. 19 грудня. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренко.
Локомотив (Ворожба) – Вальхалла.
Прогноз:
1:2

Наступними на майданчик вийдуть команди групи «А». Ярославна і Тріумф-Signal. Команди вже зустрічались минулого року в рамках Silver Division. Тоді перемогу святкували підопічні Козолупа 4:3. Подивимось, чи вдасться путивльцям взяти реванш за минулорічну поразку.

13:00. Субота. 19 грудня. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренко.
Ярославна (Путивль) – Тріумф-Signal.
Прогноз:
2:3

Опісля відбудеться зустріч «гостей» міста. Оріон з Краснопільщини буде номінально приймати Хлібодар з селища Степанівка. Минулого туру Хлібодар святкував перемогу у драматичному поєдинку проти Натону. А ось Оріон програв Динамівцям.

14:00. Субота. 19 грудня. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренко.
Оріон (Самотоївка) – Хлібодар (Степанівка).
Прогноз:
3:4

Наступна зустріч відбудется між одноосібним лідером та середняком групи «А». Мова йде про Динамо, яке ще не втрачали очок. Натомість Ніка має в активі перемогу, нічию, та в пасиві одна поразка. До слова у Ніки і рівна кількість забитих-пропущених по 4.

15:00. Субота. 19 грудня. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренко.
Ніка – Динамо.
Прогноз:
2:5

Заключною грою у групі «А» буде досить цікава зустріч між другою командою Сервіс Люксу та Прокуратурою. У минулому турі «перевізники», які заявили досить високі амбіції на цей турнір у важкому матчі не зуміли вирвати перемогу проти Ніки, хоча володіли ініціативою протягом усієї гри.
А ось Прокуратура пропускала ігри середи, а до цього, у неділю поступилась Натону.

16:00. Субота. 19 грудня. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренко.
Сервіс Люкс-2 – Прокуратура.
Прогноз:
5:1

Далі майданчик повертаються команди групи «В». Суми-Псел, який має в активі лише одну перемогу, планує відібрати бали у Автомобіліста, який невпевнено провів нещодавні ігри. При цьому, лебединці нарешті перервали свою серію без перемог і намагатимуся її закріпити, що в принципі, їм по силі.

17:00. Субота. 19 грудня. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренко.
Суми-Псел – Автомобіліст.
Прогноз:
2:5

Зустріч між міцним середняком та одноосібним лідером групи має бути досить цікавою, адже кожен прагне обіграти фаворита, і це надає додаткову мотивацію. Подивимось, чи вдасться Ткаченку і Ко зберегти стовідсотковий результат, чи все ж новачок АФС відбере очки.

18:00. Субота. 19 грудня. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренко.
Валедіанс-Peroff – Елітбуд.
Прогноз:
1:3

Заключною грою цього ігрового дня буде один із центральних поєдинків туру. Мова йде про Олімпік та Гранум. Команди мають однаковий турнірний показник – по дві перемоги і по одній поразці. Відповідно по 6 очок. Такий ще показник у команди, яка проведе попередній матч – Валедіанс. Саме тому вони сусіди по таблиці, і чи вдасться змінити взаємне розташування ми дізнаємось о 19:00.

19:00. Субота. 19 грудня. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренко.
Олімпік – Гранум.
Прогноз:
2:3

Коментарі закриті.