Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів третього туру Першої ліги Чемпіонату області

Зробивши всі необхідні покупки в «Чорну п’ятницю», та задонативши на ЗСУ ми переносимо свою увагу на третій тур Першої ліги Зимового чемпіонату АФС. Він традиційно запланований на цю суботу.  

09:00. СумДУ – Forza. Відкривають ігровий день команди, які розташовані у нижній частині турнірної таблиці. Не дивлячись на це, команда державного університету має 50% результат (одна перемога та одна поразка). Чого не можна сказати про команду Форза – цє єдний колектив у лізі, що не набрав жодного залікового балу.

Прогноз: 5:2

10:00. Спартак – Likarske. Наступний поєдинок обіцяє бути багатим на забиті голи, адже у минулому турі команди забили лише по голу, що має команди мотивувати поповнювати цей пункт у турнірній таблиці. У обох команд є в достатній кількості виконавці, що можуть вирішувати задачі для своїх колективів. Якщо поглянути на минулий рік, то команди зустрічалися у першому колі Першої ліги. Тоді сильнішими були гравці з Лікарського 6:3.

Прогноз 4:6

11:00. BroCar – ЗіКоНі.  Як і в минулому турі, команда Брокар зустрічається з колективом, який має досить пристойний середній вік, як по футбольним міркам. Мова іде про ЗіКоНі. Обидві команди є Дебютантами Першої Ліги. Але якщо у Брокару є досвід виступів у «Вишці» , то ЗіКоНі вперше грає у зимовій першості АФС. На даний час команди знаходяться в різних частинах турнірної таблиці. Брокар зараз на другій позиції, а ЗіКоНі на восьмій. Але це тільки початок турнірного шляху. Далі – цікавіше!

Прогноз 3:3.

12:00. Натон – Динамо. Наступна зустріч – це перша гра між командами Натон та Динамо в рамках Чемпіонатів АФС. Як показує час, то результат гри напряму буде залежати від складу Динамівців. Якщо збірка буде така як і на минулу гру, то розраховувати на успіх біло-синім буде важко. Протилежним може похвалитись Натон. З цим компонентом у колективу Едуарда Підлужного майже завжди повний порядок. Обидві команд мають по 3 залікові бали, і тому цю зустріч можна зарахувати до категорії «за 6 очок».

Прогноз 2:3.

13:00. Гранум – ДФК «Динамо» (Білопілля). На десерт зустріч між командами які теж вперше зійдуться на майданчику. Обидва колективи займають протилежні місця в турнірній таблиці. Якщо на цей момент Гранум має 100% результат, то в активі ДФК лише один набраний пункт. Але при цьому говорити, що для підопічних Олександра Даценка цей матч буде легкою прогулянкою – не варто. Ми вже прекрасно знаємо хист юних Динамівців грати до останнього та «витягувати» зустрічі на останніх хвилинах.

Прогноз 4:2.

Коментарі закриті.