Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів третього туру Другої ліги Чемпіонату Сумської області

У зв’язку з відключенням світла, було вирішено винести одну гру третього туру на суботу, аби мати можливість закінчити матчі за світлового дня.

Елітбуд – Аквітан (матч винесено на суботу 14:00)

На старті чемпіонату будівельники йдуть без втрат, а головне виглядають досить впевнено в своїх іграх. Еременко і Ко грають на досвіді і поки не мали проблем із своїми суперниками. Роменчани, якщо не будуть пасивними в атаці спроможні потріпати нерви будь-якому захисту в лізі. Тим паче ми це вже могли спостерігати в першому турі. Прогнозуємо динамічну гру з голами та низкою моментів.

Наш прогноз – 3:3

Батальон – Валедіанс 09:00

Відкривати ігровий день випало командам Батальон та Валедіанс . Нагадаємо, що військові пропускали минулий тиждень , тому у команди було достатньо часу оговтатися після прикрої поразки у їх дебютній зустрічі. Валедіанс же минулого тижня дав справжній бій Оріону з Осоївки і лише яскрава гра лідера краснопільчан Станіслава Савченка не дозволила команді Сеня взяти очки у тій грі. Перемога для обох колективів буде надважлива, адже для військових це буде хорошим імпульсом для подальших звитяг, а для Валедіанс можливість не відставати від конкурентів. На нашу думку, в даній зустрічі  варто очікувати на велику кількість боротьби з невеликою кількістю моментів.

Наш прогноз 1:1

Антифутбол – ІМК СЛОБОЖАНЩИНА 10:00

Обидва колективи приємно вразили нас у попередніх іграх, тому, беззаперечно, кожна  команда розраховує на розвиток успіху, а ми, в свою чергу, на цікаве протистояння. Антифутбол по трохи обкатується у лізі і від матчу до матчу діє все сміливіше. Хочеться вірити, що у «агрономів» не все влетіло у минулому матчі і вони припасли ще кілька голів на цю гру. Чи готовий Антифутбол отримати першу перемогу у лізі або Слобожанщина серйозно втрутитися в боротьбу за місце в першій четвірці – покаже гра.

Наш прогноз : 4:2

Оріон – ТРО Сумщини 11:00

Обидва колективи підходять до гри з однаковою кількістю очок , тому для кожного ця зустріч буде розглядатися як можливість взяти три очки та закріпитися серед лідерів групи.

Якщо футзалісти краснопільщини спіймають свою гру, то у футболістів-військових можуть виникнути проблеми. Матч проти Антифутбол показав, що у них є певні труднощі в захисті проти швидких команд.

В даній зустрічі віддаємо статус фаворита осоївцям.

Наш прогноз 4:1

ЕФК Олександрія – Зірка 14:00

Досить веселими, поки що, виходять ігри за участю гравців з Кровного. Тільки в перших двох турах в матчах за участю цього колективу було забито 20 м’ячів !!!

Адвокати також мають у своєму складі гравців які вміють грати на атаку, тож можна припустити, що на нас чекає ще одна гольова феєрія.

Зірці, щоб підтвердити свої амбіції обов’язково треба брати максимум, олександрійцям же перемога потрібна щоб загладити невдалу гру минулого туру.

Буде цікаво поспостерігати хто з колективів буде більше бажати забрати в скарбничку усі три очки.

Наш прогноз 3:6

Фортуна – Bingo-Peroff 12:00

Братися за якісь прогнози в цьому протистоянні не благодійна справа. Не дивлячись на різні здобутки очок на старті, якось однаково рівно виглядають ці колективи. І на нашу думку Peroff ще надолужить своє . А перемога в зустрічі з одним із проміжних лідерів буде доречною як ніколи.  Фортуні потрібно бути максимально зібраними, адже дві перемоги в один м’яч можуть зіграти злий жарт з командою.

На нашу думку, пані фортуна цього разу може повернутися іншим боком для одноіменного коллективу.

Наш прогноз 2:3

Ярославна – Колос 13:00

Якщо поглянути на результати перших матчів, непересічний вболівальник одразу віддасть перевагу путивльчанам у яких максимум очок, чого не скажеш про футзалістів з Підліснівки . Проте,  ті хто бачив ігри Колоса знає , що лише якимось дивом команда ще не набрала залікових балів. Якщо гравці будуть діяти більш уважно в захисті, то перемога їм по зубах, адже в атаці вони демонструють змістовну гру, і з моментами проблем не виникає.

У «партизанів» на старті все добре і головне не втрачати ритм. В складі є як досвідчені так і молоді гравці, а такий сплав, як правило, завжди дає хороший результат.

Впевнено можна очікувати від цієї гри атакувальний футзал.

Спробуємо спрогнозувати синсацію туру:

Наш прогноз –  3:4

Хлібодар – ФК Балу 15:00

Закривають ігровий день команди Хлібодара і Балу. Покищо дебютантам сезону не щастить з календарем. В черговому турі зустріч ще з один із фаворитів на потрапляння в першу четвірку. Та ще й у період коли степанівцям потрібно лише перемагати, адже будь-який інший результат цього матчу поставить під великі сумніви їх перспективи у чемпіонаті. Але ж за те ми і любимо футзал  – коли аутсайдер,  несподівано для скептиків, перемагає фаворита . Очікуємо на цікаве протистояння.

Наш прогноз – 2:2

Питання туру :

 ⁃ Хто ж з колективів стане одноосібним лідером у своїх групах?

 ⁃ Чи готові : Зірка , Bingo-Peroff та Хлібодар підтвердити надані аванси та серйозно втрутитися у боротьбу за першу четвірку?

 ⁃ Чи залишаться після туру  команди з нулем у доробку?

Та головне питання!

 ⁃ Чи готові колективи і надалі тримати планку 40+ результативності в турі?

Відповіді на всі ці питання ми дізнаємось в третьому турі другої ліги Чемпіонату області.

Коментарі закриті.