Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів Суперліги АФС

Нарешті! Нарешті влада дала «зелене світло» на догравання матчів, які залишились у Зимовому чемпіонаті міста АФС. Правда не в повному обсязі, бо ігри будуть проходити без уболівальників. Досить цікаво буде подивитись наскільки команди готові до боротьби за призові місця. При цьому в складних умовах виходу із карантину ігри досить важко підлаштувати під усі команди, тому після консультацій з учасниками змагань порядок ігор не відповідає хронолічному порядку проведення турів.

У першому колі Gold Division команди зіграли мало результативну зустріч, тоді перемогу святкували «педагоги» , завдяки голу Станіслава Савченко. Щодо турнірних завдань, то золото та срібло вже не досяжні, а ось на бронзу аж 3 претенденти. Так, на даний момент на третій сходинці розташувались «хіміки» з 24 очками, четвертими йдуть «перці», з показником 22 очки.  Останнім претендентом є Агросвіт Food-Centre СумДУ-2 з активом у 20 поінтів. Саме очна зустріч може вже сьогодні вирішити долю бронзи.

28 травня, 19:00. Star Peppers – Сумихімпром – СДПУ.

Прогноз рахунку: 2:4.

Ще одна зустріч, на даний час, поки претендентів на останній комплект нагород. Принципова зустріч між підопічними Катериніна та Гладова-Кравченко. Агросвіту необхідно обігравати «педагогів» і Lex, а також сподіватись на сприятливі результати у матчах конкурентів за бронзу. У першому ж колі у драматичнішому поєдинку сильнішого виявити не вдалося. Команди розписали мирову 2:2.  

29 травня (час уточнюється). Сумихімпром – СДПУАгросвіт Food Centre СумДУ-2. Прогноз рахунку: 2:3.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.