Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів Супер ліги чемпіонату Сум

 У зв’язку з проведенням на минулих вихідних Чемпіонату області оргкомітетом АФС було прийняте рішення перенести тур на інші дні. Так, вже на тому тижні першу гру зіграли Сумихімпром СДПУ та Compservice. В тій грі надпериконливу перемогу святкували «педагоги» з рахунком 9:2. Залишилось відіграти ще дві зустрічі, і вони мають відбутися у вівторок, 3 березня. До вашої уваги анонси цих двобоїв.

 За тиждень це вже третя зустріч між давно знайомими колективами, адже спочатку вони грали між собою у останньому турі групового етапу Чемпіонату України серед команд Другої ліги, а минулої неділі волею жеребу ці команди зустрілись у ¼ фіналу розіграшу чемпіонату області. В обох зустрічах фінальна сирена зафіксувала нічийний результат: на Всеукраїнській першості – 3:3, а у чемпіонаті області рахунок команди так і не відкрили в основний час. Тоді путівку у півфінал розігрували через футбольну лотерею. Сильнішими виявились підопічні Жогло, які, доречі, і святкували перемогу в турнірі.

Так і у першій грі Gold division перемога була за «технологами» 4:2. Подивимось, чи вдасться Лексу зупинити переможну ходу Технології. 

3 березня, 18:30. Технологія – Lex VSK – СумБуд. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Прогноз рахунку: 4:4.

Ще одна команда, яка підняла кубок чемпіонату області, але тепер вже нижчого дивізіону. Агросвіт буде «приймати» свого кривдника у першому колі. Так-так, саме Star Peppers доволі просто обіграв підопічних Катериніна. На голи від Войтенка та Кірієнка Агросвіт відповів лише влучним пострілом Таранченка. У минулому ж турі, команди зіграли не досить переконливо. «Перці» не змогли втримати переможний рахунок у грі з грізним  Lex VSK, і за кілька останніх хвилин двічі пропустили. Чим і записали поразку собі у пасив. Натомість Агросвіт врятувався від поразки у грі з дисциплінованим Компсервісом, хоча, мабуть розраховував на більш позитивний результат. Подивимось, чи вдасться підопічними Катериніна взяти реванш за поразку у першому колі.

3 березня, 19:30. Агросвіт Food Centre СумДУ-2 – Star Peppers. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Прогноз рахунку: 5:3.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.