Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів суботи Gold division та матчу 1/2 Кубка Сум

В суботу під егідою Асоціації футзалу Сумщини пройдуть 11 матчів. Три зустрічі Суперліги, одна зустріч «Вишки», по три гри  Першої та Другої ліг, а також один півфінал Кубка міста. До Вашої увари анонси Кубкового протистояння а також матчів Супер та Вищої ліг.

Кубкова гра між командами Рятувальник та Спартак швидше за все має закінчитись отриманням Роменцями путівки до фіналу, адже саме команда Салівона укомплектована більш досвідченими гравцями, які беруть участь на Всеукраїнському рівні у складі того ж Рятувальника, і показують пристойний результат. При цьому низка провідних гравців Спартака, які неабияк допомогли команді боротися у першій половині чемпіонату АФС, розпочали планову підготовку у своїх клубах до весінньої частини першостей з футболу. Шлях же до півфіналу у наших команд дещо схожий, адже на шляху команд були серії післяматчевих пенальті. Так, у попередньому етапі гравці Спартака у післяматчевій лотереї пройшли Тріумф, а Рятувальник в ¼ не зумівши забити в основний час переграв по пенальті Star Peppers. А ось Спартак у чвертьфіналі пройшов Сервіс Люкс в основний час.

7 березня, 11:00. Рятувальник – Спартак. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка (вул. Роменська, 87).

Прогноз рахунку 6:2.

А в манежі о 12 розпочинаються ігри команд із Gold division, які вже поділені на Супер та Вищу ліги. Представники останньої зіграють лише один матч, адже ігру за участі Спартака перенесено на інший день, бо Спартак бере участь у Кубковому матчі. Зустіч буде між командами Сумиобленерго та Гранумом, який вже мабуть скучив за паркетом. Викликано це неявкою команди International на гру першого туру, а другий тур підопічні Даценка відпочивали, бо у Вищий лізі непарна кількість учасників. А ось колектив Обленерго окрім участі у чемпіонаті АФС майже тим складом бере участь у чемпіонаті підприємств. Минулий тур у «Вишці» для підопічних Хабовця видався вдалим, бо святкували перемогу над фаворитом свого дивізіону – Спартаком. До слова, ще у першому колі до  Сумиобленерго перейшов Андрій Білоненко, який до цього виступав саме за Гранум. У першому ж колі перемогу святкували «енергетики» 3:2.

7 березня, 12:00. Сумиобленерго – Гранум. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Прогноз рахунку 4:1.

Зустріч «міцних горішків» відкриває програму Суперліги. Саме ці команди, нащупавши свою гру можуть попсувати нерви будь кому. Підтвердженням цього є нещодавня гра перців проти Лексу, де підопічні Шепеля зрівняли рахунок і вирвали перемогу за кілька останніх хвилин. А ось із Агросвітом підопічні Карацюби зіграли унічию 2:2, при тому двічі ввівши у рахунку протягом матчу. Компсервіс минулого тижня завоював бронзові нагороди Вищого дивізіону чемпіонату області, а потім, досить непристойно програв Сумихімпрому в рамках чемпіонату АФС.

У першому ж колі перемогу святкували «перці» 3:2. На цей же раз подивимось, хто буде сильнішим.

7 березня, 13:00. Compservice – Star Peppers. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Прогноз рахунку: 2:3.

Наступна гра – це протистояння колективів які знаходяться у медальній зоні – Lex VSK СумБуд на другій позиції – Сумихімпром-СДПУ на третій. Хоча команди мають ще теоретичні шанси поборотись за перше місце, але відставання у 6 і 8 очок відповідно за 3 тури нівелювати ну дуже складно. А ось очна зустріч за срібні медалі – саме той калібр. У минулому турі, як я вже зазначав «педагоги» каменя на камені не залишили від Компсервісу 9:2. А підопічні Шепеля розписали мирову з Технологією 3:3. У першому ж колі команди сильнішого не виявили 2:2.

7 березня, 14:00. Сумихімпром-СДПУ – Lex VSK СумБуд. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Прогноз рахунку: 4:4.

Гра, у якій Технологія може достроково оформити Чемпіонство. Статися це може у випадку перемоги підопічних Жогло і не програшу Сумихімпрому. Але не будемо забігати на перед, адже у двох іграх Другої ліги Чемпіонату України сильнішими були саме гравці Агросвіту. Тож подивимось, чи вдасться взяти реванш за поразки на всеукраїнському рівні. А ось у першому колі перемогу святкували саме технологи 2:1. Тоді відзначалися Довгополов і Колесник та Грибачов відповідно.

7 березня, 15:00. Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2 – Технологія. Палац студентського спорту СумДУ (Легкоатлетичний манеж).

Прогноз рахунку 3:3.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.