Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів суботи 10 та 11 турів розіграшу Зимового чемпіонату АФС у Gold Division.

Ігровий день у Gold Division складається із однієї перенесеної зустрічі 10 туру та двох ігор 11 туру. Одинадцятий тур у нас знов виходить розірваним. Викликано це проведенням інших змагань на паркеті манежу. Попередньо вже була зіграна одна гра в цьому турі. Про долю інших зустрічей Ви дізнаєтесь згодом. Пропускатимуть останній тур першого кола гравці Феміда-Гранум.

Увага! Ігри відбуватимуться на майданчику споркомлексу педуніверситету!

На відміну від інших команд, наша пара навряд чи може занести чи результат чи малюнок гри після здвоєного 9-10 турів у актив. Агросвіт програв у принциповому протистоянні Технології та упустив на останній секунді перемогу з енергетиками, при цьому, забивши на останній хвилині. Намомість «комп’ютерники» упустили перемогу, і ледь врятували нічию у грі з Динамо, і ледь не втратило очки у грі з іноземними студентами, почавши «клеїти дурня» маючи явну перевагу. У турнірній таблиці команди є сусідами, і перемога підопічних Тюріна посуне Агросвіт з п’ятої позиції. Натомість Агросвіту необхідно робити різницю та надіятись на поразку «педагогів» у своїй зустрічі, щоб посісти 4-те місце.

18 січня, 11:00. Compservice – Агросвіт-Food Centre -СумДУ-2Динамо. Спорткомплекс СДПУ (вул. Роменська 87).

Арбітри: Растроста О., Коваль О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 3:1.

Однозначно центральний матч 11 туру, і знову за участі Технології. Так вийшло, що волею жеребу Технологія має 3 підряд зустрічі з основними конкурентами за медалями. До цього Петраков та Ко мали звитягу у попередніх зустрічах, тепер їм протистоятиме команда з другого місця – Lex VSK-СумБуд. Нагадаємо, що нещодавно команди зустрічались у рамках Другої ліги чемпіонату України з футзалу. Як не була сенсаційною перемога Технології, як її доволі непристойний рахунок 5:1. Тому підопічні Шепеля прагнуть якнайшвидше помститись за поразку у всеукраїнській першості. Також під час сезону до команди «прокурорів» приєднався давно знайомий Віталій Ханюков, який не зумів закріпитись в основі команди Екста Ліги.

 18 січня, 12:00. Lex VSK-СумБуд – Технологія. Спорткомплекс СДПУ (вул. Роменська 87).

Арбітри: Мисловська М., Коваль О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку 4:5.

Останньою зустріччю ігрового дня у Gold division буде перенесена гра 10-го туру між командами Спартака та Динамо. Класичне радянське дербі у виконанні колективів фізкультури Динамо та Спартака завжди привертало увагу мільйонів уболівальників. В нашому чемпіонаті зустріч цих колективів передумовлено передусім галасливими трибунами фанатів Спартака. Щодо змісту гри, то у Динамівців ще є порох у порохівницях, але він ще вогкий, і ми все ж чекаємо, коли він просохне. Спартак натомість, при оптимальному складі, може без особливих зусиль оформити 3 залікові очки у свій актив.

18 січня, 13:00 Спартак – Динамо. Спорткомплекс СДПУ (вул. Роменська 87).

Арбітри: Мисловська М., Растроста О. Хронометрист: Новіков М.

Прогноз рахунку: 4:3.

Коментарі закриті.