Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів попередньої стадії розіграшу Кубку міста АФС

Взяти участь у розіграші Кубку вирішили 12 команд міста. Як вже повідомляли раніше, то долею сліпого жеребу до 1/4 фіналу потрапили команди: Star Peppers, Технологія, Рятувальник та Динамо. Інші команди виборювати право виступу у чвертьфіналі будуть через попередній етап розіграшу. Пари мають наступний вигляд: Тріумф-Sigma — Спартак, Сумихімпром-СДПУ — Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2, Сумиобленерго — Сервіс Люкс та Lex VSK-Сумбуд — КомпСервіс.

До Вашої уваги анонс ігор суботи:

Давнє студентське дербі між командами СумДУ та СДПУ виливається у протистояння одних із фаворитів Зимового чемпіонату АФС, а також учасників Чемпіонату України серед команд Другої ліги. Тепер, жереб звів ці команди на попередній стадії Кубку. У грі зимового чемпіонату команди сильнішого не виявили, завершивши гру бойовою нічиєю 2:2. Після цього колективи мали невеликі зміни у своєму складі. Так до «педагогів» приєднався Колесник Богдан, а ряди Агросвіту поповнив іменитий Сергій Ткаченко. Як закінчиться чергове протистояння ми дізнаємось цієї суботи.

1 лютого, 11:00. Сумихімпром-СДПУ — Агросвіт-Food Centre-СумДУ-2. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка (вул. Роменська, 87).

Прогноз рахунку: 2:3.

На фоні попередньої зустрічі протистояння між Тріумфом та Спартаком не має гучних заголовків, натомість буде мати досить гучні трибуни, адже всім давно відомо, як уболівальники підтримують «Спартак». Досить цікава зустріч між представниками Gold та Silver divisions. В минулому році, команди вже мали змогу помірятись силами, адже вони виступали одній, Першій лізі зимового чемпіонату АФС. Тоді в першій грі по ходу зустрічі вели у рахунку підопічні Козолупа, але на останній хвилині Спартаківці зрівняли рахунок та вирвали перемогу 3:2. У матчі-відповіді команди влаштували справжній парад голів сильнішого, при цьому, виявити не вдалося 6:6. Як команди змінились і хто сильніший цього разу ми дізнаємось вже незабаром.

1 лютого, 12:00. Тріумф-Sigma — Спартак. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка (вул. Роменська, 87).

Прогноз рахунку: 2:4.

Завершує кубкову програму суботи протистояння між LexVSK-Сумбудом та КомпСервісом. Команди давно знають одна одну, адже обоє виступають в Gold division, а також перетиналися на багатьох інших турнірах. Слід зазначити, що обидва колективи вибороли путівки до Суперліги – найпрестижнішого дивізіону розіграшу Зимового чемпіонату АФС. У першому ж колі, команди вже зустрічались, і в досить драматичному поєдинку підопічним Тюріна зовсім трохи не вистачило, аби зачепитись за очки. Фінальна сирена зафіксувала мінімальну перемогу «прокурорів»  5:4.

1 лютого, 13:00. Lex VSK-Сумбуд — Compservice. Спорткомплекс СДПУ ім. Макаренка (вул. Роменська, 87).

Прогноз рахунку 6:4.

Гра між Сумиобленерго та Сервіс-Люкс відбудеться найближчим часом.

Прес-служба АФС

Коментарі закриті.