Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів першого туру у Другій лізі АФС

Ну а вже у неділю, 14 листопада, у гру вступлять і представники обох підгруп Другої ліги зимового чемпіонату Асоціації футзалу Сумщини. Цьогорічна Друга ліга є значно потужнішою як за кількістю команд-учасниць, так і за їх рівнем майстерності, ніж це було минулого сезону, а тому слідкувати за перебігом боротьби у цьому дивізіоні має бути доволі цікаво. До старожилів наших змагань, до числа яких можна віднести недригайлівський «Олімпік», «Оріон», «Ярославну» та «Peroff» (фактично цю команду можна вважати ледь не правонаступницею колективу «Бон Вояж») тут додалися абсолютні дебютанти чемпіонатів АФС, а також колективи, які приєдналися до нашої родини відносно недавно, але за цей короткий час вже встигли зарекомендувати себе з найкращого боку.

Одразу зазначимо, що матч групи А «Валедіанс» — «International» було перенесено на поки що невизначений термін через вирішення питання з вакцинацією іноземних студентів. За будь-яких умов ми мусимо чітко дотримуватися медичного протоколу, тож, сподіваємося на розуміння з вашого боку.

Поки ми ще маємо таку можливість, команди Другої ліги також проведуть свої матчі у Палаці студентського спорту СумДУ. Відтак, звертаємо увагу гравців та представників команд на цей нюанс.   

14 листопада 2021 року /неділя/ Палац студентського спорту СумДУ

Група А

10:00 «Натон» — «Степанівка»

11:00 «Олімпік» (Недригайлів) — «Оріон»

12:00 «Ярославна» — «Колос»

Група В

13:00 «Peroff» — «Фортуна»

14:00 «Ніка» — «Аквітан»

15:00 «Вікторія» — «Локомотив» (Ворожба)

16:00 «Прокуратура» — «ІМК Слобожанщина»

Коментарі закриті.