Асоціація футзалу Сумщини

Анонс матчів п’ятого туру Першої ліги Чемпіонату Сумської області

На черзі п’ятий за ліком тур Першої ліги Чемпіонату Сумської області. Цього разу тур пройде у два дні – суботу та неділю відповідно. Суботні  матчі пройдуть в спорткомплексі Інституту фізичної культури СДПУ, а винесений матч на неділю заплановано провести в Палаці студентського спорту (манежі) СумДУ.

Відкриватимуть ігровий день команди Натон та Форза. Наразі Натон посідає сьому сходинку турнірної таблиці з чотирма балами в активі, що не можна сказати про Форзу. Нажаль підопічні Олександра Бабича наразі є одноосібним аутсайдером першості з 0 очками. У Форзи великі сподівання на цю зустріч, адже вони вже обігравали Натон в рамках Ліги Нескорених. Тоді підсумковий результат був 5:3 на користь Форзи.  

Субота, 26 листопада 10:00. Спорткомплекс ІФК СДПУ. Натон – Forza.

Прогноз: 3:3.

Наступна зустріч між командами Гранум та ЗіКоНі. Наразі команда Олександра Даценко налаштована взяти залікові бали, адже минулого туру команда зазнала поразки в битві з одним із лідерів. ЗіКоНі теж можуть сподіватися на позитивний результат зустрічі, бо команда має в активі лише дві нічиї, а як ми знаємо, апетит приходить з їжею. А ось якщо зазирнути в 2020 рік, то команди мали вже честь протистояти одна одній. Тоді сильнішими були гравці Грануму 5:0.

Субота, 26 листопада 11:00. Спорткомплекс ІФК СДПУ. Гранум – ЗіКоНі.

Прогноз 4:3

Динамівське дербі. Саме такий статус носить зустріч між колективами, які мають майже однакові назви, але досить з різним підбором гравців. Якщо в складі білопільців переважають гравці досить юного віку, то в сумських динамівцях переважно ветерани. Що до протистоянь, то команди відіграли очну зустріч у рамках літньої першості. Тоді у напруженому матчі перемогу святкували гравці Динамо (Суми) 3:2.

Субота, 26 листопада 12:00. Спорткомплекс ІФК СДПУ. ДФК «Динамо» (Білопілля) – Динамо.

Прогноз 1:5.

Заключною грою цього ігрового дня буде зустріч між командами Брокар та Спартак. Гра має бути над цікавою, але феєрію забитих м’ячів ми навряд побачимо. Адже останнім часом Спартак доволі скупий на забиті голи, але ці м’ячі стають для нього здебільшого переможні. Та і у Брокару середня результативність 3.25 голи на гру. Але чи зможуть Нелін і Ко забрати очки у лідера турнірної таблиці ми дізнаємось о 14:00.

Субота, 26 листопада 14:00. Спорткомплекс ІФК СДПУ. BroCar – Спартак.

Прогноз 3:1.

Винесена на другий ігровий день гра між Лікарским та СумДУ здалеку може претендувати на центральну. Адже команди сповідують доволі атакувальний футзал з різноманіттям комбінацій. У разі перемоги СумДУ зрівнятися по очкам із свої суперником, а в разі тріумфу Лікарське закріпиться на вершині турнірної таблиці. А у випадку сприятливих результатів може повернути собі першу сходинку, втрачену кілька турів тому. 

Неділя, 27 листопада 15:45. Палац студентського спорту СумДУ. СумДУ – Likarske.

Прогноз 4:5.

Коментарі закриті.